2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا اهنگ جدید دان کردم دوساعته رو ریپیت گذاشتم هی گوش میدم 😁😁 یکیش مال یکی از رقص های النازه دان کن سرحال میشی قشنگه ، اهنگ نارفیق از لطفی ،اهنگ ای دیوونه از فریان.  شاده

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دوروزه من اتاق خوابم بهم ریخته است اصلا حوصله نمیکنم تمیز کنم چیکار کنم خسته شدم از اینهمه تنبلی

وای منم. البته منم پریودم هیچ وقت اینجوری نمیشدم. یعنی میخوام کمتر برم سرگوشی تا ساعت ۱۱ و ۱۲ میخوابم. مگه کار دیگه ای هم داریم

خيلي حالم بد شد بچه ها ترسيده بودن اومدم خونه ساعت ٣تا ٩-١٠شب افتادم يعني با استادمون خيلي جورم ...

فکر دل اون استاده در به درو نکردی اونجوری حالت بد شد😅 همون جا از همون تریبون باید اعلام میکردی پری شدم که استاد بنده خدا تا صبح از نگرانی نمیره و زنده شه

من هم ندوس! تو چند کیلویی مگه عزیزم؟

تپلم😅😅

یک هفتست رژیم میگیرم.امروز وزن کشی داشتیم.من پریود بودم گفتن وزن نکن چون بیشتر نشون میده.ولی سایز کردم خودمو کمتر شده بودم😍😅

Have no fear..the dentist is here