2777
2789
عنوان

جنسیت و جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 8982 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس گذاشتم شبیهه دختره یاپسر؟

نمیدونم 😁

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

آخه من بارداری اولم دختر بود و قدامی خیلی بالا می اوردم خیلی 

ولی دومی پسر خلفی بود و اصلا بالا نمی اوردم و تهوع نداشتم

الانم حالتام مثل موقع پسرم هست و اصلا حالت تهوع ندارم ولی جفتم قدامی هست برای همین گیج شدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

چرا میگن قدامی خطرناکه؟

قدامی خوب نیست😓؟

چراگلم بهترازخلفیه ولی اونایی ک قدامی هستن خیلی باید مراقب شکمشون باشن چون جفت زیر شکمشونه واینکع دیرتر حرکات بچه رومیفهمن چون جفت زیرشکمه جلوی ضرباتو میگیره. واینکه قدامی هاطبیعی زایمان کنن خعلی بهتر چون جفت زیرشکمه عمل سزارین سخت میشه مجبورن جفتوپاره کنن منم میگم ازخودم قدامی قشنگ راجع بهش پرسیدم 

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25