2777
2789
عنوان

کم خونی

166 بازدید | 22 پست

سلام خانما وقت به خیر ی سوالی داشتم.من خیلی کم خون شدم البته ازقبل کم خون بودم بعداززایمانم کم خونیم بیشترشد ی مدت قرص خوردم ولی تاثیرآنچنانی نداشت الان خیلی سرگیجه وخستگی دارم فعالیتم توخونه خیلی زیاده احساس میکنم دیگه کشش ندارم بدنم خیلی ضعف پیداکرده کسی میدونه چه دارویی واسه برطرف کردن کم خونیم خوبه وتاثیربالایی داره میشه راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کمخونی دارم از چندسال قبل دکترا هی قرص آهن میدن میاد بالا دوباره قطعش که کنم میاد پایین. روزی سه تا هم داده! یه بارم یه دکتر دیگه روزی دوتا داد.

دیروز یه دکتر دیگه گفت بدنت آهن جذب نمیکنه بنابراین باید تا آخر عمرت قرص آهن بخوری.

کپسول ففول خارجی روزی دوتا بخور

من روزي يكي ميخورم دكتر گفت دو ماه ديگه ازمايش بدم كم خوني من ٨ بود كه بايد ١٢ باشه

به نظرت دوتا قرص بخورم بهتره؟؟

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست

چندسال پیش فیفول میخوردم ولی تازمانی که مصرف میکنم خوبم ولی همین که دوسه روزنخورم سرگیجه وخستگی میادسراغم شایدم بخاطراینکه خیلی فعالیت میکنم واستراحت نمیکنم اثری بهم نمیکنه

جگر گوساله و سبزیجات برگ پهن و مغزیجات هم بخور چیزهایی که کافئین دارند قهوه چای شکلات نخور لبنیات رو همراه غذات نخور تا آهنش جذب بشه ویتامین سی هم به جذب آهن کمک میکنه

جانم فدای آن پیر فرزانه
من روزي يكي ميخورم دكتر گفت دو ماه ديگه ازمايش بدم كم خوني من ٨ بود كه بايد ١٢ باشه به نظرت دوتا قر ...

مال من خیلی سال پیشا ده بود دکتر بهم روزی سه تا ففول داد.

استارتر مشکل خونریزی زیاد نداری پریودات چطوریاست؟