2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 43 پست
با زنگ ک درست نمیشه خانومه فکر کردی نمیدونه شماها هستین؟باید به یکی بگی ز بزنه بابات کلی بدوبیراه بگ ...

بابام تنوع طلبه مامانم میگه تا حالا خیانتای زیادی ازش دیده 

پرینت تماس ها رو اینجوری میشه گرفت ک ی پیام میاد به خط پدرت اونو باید وارد کنی یعنی گوشی باید دستتون ...

تا اونجاشو گرفتم قایمکی گوشیشو برداشتم ولی مشخصات کامل نمیده چون رمز دوم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام تنوع طلبه مامانم میگه تا حالا خیانتای زیادی ازش دیده 

باباتو باید بچزونی حرفه ای باشی میتونی اوکی کنی یجور باید بچزونی ک کلی پول ازش بره فک کنه هم از طرف این زنه بوده

میشه بگی چجوری منم میخوام بگیرم ی توضیح کامل بدی ممنون میشم پرینت روازگوشی گرفت؟؟

اینجا کامل نوشته

http://www.mizanonline.com/fa/news/83985/طریقه-گرفتن-ریز-مکالمات-از-سایت-ایرانسل

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
باباتو باید بچزونی حرفه ای باشی میتونی اوکی کنی یجور باید بچزونی ک کلی پول ازش بره فک کنه هم از طرف ...

چجوری اخه. زنه گفته شوهرم معتاده 21سالشه یعنی از من کوچیکتره

تا اونجاشو گرفتم قایمکی گوشیشو برداشتم ولی مشخصات کامل نمیده چون رمز دوم ندارم

آهان یه لینک فرستادم ببین کمکت میکنه

ولی برو خدمات ایرانسل بپرس شاید بیشتر کمکت کنن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
اره میاد روی گوشی من. برنامه همراه من رو نصب کن از بازار

نصب کردم

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
اینجا کامل نوشته https://www.mizanonline.com/fa/news/83985/طریقه-گرفتن-ریز-مکالمات-از-سایت-ایرانسل

براهمراه اول چی؟؟

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
چجوری اخه. زنه گفته شوهرم معتاده 21سالشه یعنی از من کوچیکتره

مثلا از طرف شوهر زنه یعنی یکی اس تهدید امیز بده بگه ب شوهر زنه میگم چون بابات ازشما فک کنم ترسی نداره یا بگه میره ب پلیس میگم حکم سنگساره فک کنم یطوری کن بابات بترسه چون خودشم داره گند میزنه عمرا پیگیری کنه ک برات دردسر بشه هم زنه هم باباتو بترسون با زن شوهر دار بودن یا اعدامه یا سنگسار

خیلی ناراحتم واسه مامانم. بابام قسم میخوره ک رابطشو بهم زده ولی میره بیرون همش پیام میده بهش کلی ازش ...

چجوری میدونی بیرونه بهش پیام میده