2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 47 پست
من دلم نمیخواد با کسی بد باشم ولی اندکی شعورم بدنیست آدم داشته باشه.

خو بعضی ها اندک ک هیچی. هیییچی شعور ندارن این همه خوبی در حقش کردی فک کرده وظیفته برا همونم پررو شده گفته نگفتی چشت روشن. جاری منم خیلی پشت سرم حرف میزنه منو جلو مادرشوهرم میخواد خراب کنه

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس چرا هم کمک کنی هم حرف بشنوی؟ تو ک در هر صورت حرفو میشنوی پس حداقل خودتو زحمت نده و اذیت نکن&n ...

شوهرم طرفه منه کلا.میگه محل نده بهشون.میگه شعور ندارن آدم نیستن.ولی میگه به هیچکسم شکایت نکن که بدونن برات مهم ان.گاهی دلم میخواد به خواهرشوهرم شکایت کنم که چرا جاریم اینطوریه ولی شوهرم میگه ارزش نداره بی خیال باش.

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

چقد بد.

هم کلی لطف کنی هم حرف بشنوی؟

دنیا جون دیگه بشو ادمی که بی حساب کتاب کاری نمیکنه،اومدن خونت،برو خونشون،نیومدن،بشین تو خونه خودت پاتو دراز کن.

سلام کردن سلام کن،نکردن اصن مهم نباشه برات.

😤😕😕😕

شوهرم طرفه منه کلا.میگه محل نده بهشون.میگه شعور ندارن آدم نیستن.ولی میگه به هیچکسم شکایت نکن که بدون ...

بیخیال باش در صورتی ک نری جون بِکنی بعد حرف پشت سرت باشه.

کلا خودتو بکش کنار.

جایی از خودت مایه بزار که برات ارزش قاعل باشن

تو یه مدت همینجوری باش ببین چ احترامی بهت بزارن

میشه برای جور شدن پول جهازم دعا کنید 
پس کمک نکن که حداقل دلت اینطوری نسوزه 

دیگه یه بشقابم جلوش نمیدارم.یعنی اصلا محلش نمیدم.چند روز پیش شوهرم بچه اشو اورده بود من خیلی دوست دارم بچشونو .یه ده دقیقه خونمون بود بهش گفتم ببرش شاید مامانش دوست نداشته باشه بیاریش اینجا .بعد امروز جاریم خونه مادرشوهرم بهم گفت شوهرت که بچه رو برد گفتم کاش زود بیاره میخوام غذاش بدم😐یعنی بچه اشو حتی پیش مادرشوهرمم نمیذاره

چقد بد. هم کلی لطف کنی هم حرف بشنوی؟ دنیا جون دیگه بشو ادمی که بی حساب کتاب کاری نمیکنه،اومدن خونت ...

چند وقته همینطور شدم.تا سلام نکنن جواب نمیدم.حتی خونه مادرشوهرم باشم بیان میام میشینم هیچ کاری نمیکنم

دیگه یه بشقابم جلوش نمیدارم.یعنی اصلا محلش نمیدم.چند روز پیش شوهرم بچه اشو اورده بود من خیلی دوست دا ...

خب این ک حساسیت شخصی هر ادمیه

منم اگ یه روزی بچه دار شم جایی نمیدمش

میشه برای جور شدن پول جهازم دعا کنید 
دیگه یه بشقابم جلوش نمیدارم.یعنی اصلا محلش نمیدم.چند روز پیش شوهرم بچه اشو اورده بود من خیلی دوست دا ...

آفرین یکم اینطوری راه بیوفت محکم باش احساسات رو بذار کنار ... کم کم همه چی خوب میشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
یکم سیاست از شوهرت یاد بگیر 

کلا به حرفه شوهرم گوش میدم.ولی جاریم خیلی جواب میده شوهرشم همینطور بعدهمه ازشون میترسن .جاریم سره کوچکترین حرفی تلفن رو برمیداره به مادرشوهرم شکایت میکنه بعد حس میکنم بیشتر احترامش میکنن.درصورتی که شوهرم میگه اصلا اینطوری نیست و نمیخوانش