2777
2789
عنوان

جدایی در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 39 پست
شما خودتون توعقد جدا شدین؟

نه دوست صمیمی ایم، باهم رفته بودیم وقتی برگه رو گرفت دید ننوشته باکره رفت تو مطب که اعتراض کنه منم پیشش بودم توضیحات دکتر رو شنیدم کلی هم شاخ دراوردم 😐😐😐😐

جالب اینجاست که بعدش که رفت دکتر زنان اون بهش برگه داد😬😬😬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😘😘😘 آی لاو یو گومبولی جونم. شما واقعا کاربر فهیمی هستی🙂

اختیار داری دوستی جان ☺️☺️

صفت خوب  خودتونو ب من نسبت میدید و شرمندم میکنید مهربون ☺️🌷❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خودتون دارید به این مسئله دختری و زن شدن دامن می زنید این حرفها چیه که خوبه دختریت رو نگرفته و تحلی ...

عزیزم چه بخوایم چه نخوایم تو کشوری زندگی میکنیم که بکارت مهمه حتی شانسشو واسه ازدواج بعدی بیشتر میکنه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
اختیار داری دوستی جان ☺️☺️ صفت خوب  خودتونو ب من نسبت میدید و شرمندم میکنید مهربون ☺️🌷❣️

نه عزیزم همیشه اخلاق خوبت میبینم تو تاپیکا😘

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
لابد پرده ش آسیب جزیی دیده میگن در جهت عقربه فلان ولی اونا فقط بکارت واسشون مهم بود 

نه نگفت، حتی گفت پرده هم سالم هست

بعد من به واسطه کارم خیلی برگه پزشک قانونی دیدم تو همشون طبق حرف شما نوشته که آسیب دیدگی در قسمت مثلا 6 و 9 هست که در اثر ورود آلت تناسلی مرد و یا شی دیگری رخ داده ولی واسه این هیچی ننوشته، فقط نوشته بود باکره نمی باشد

عزیزم چه بخوایم چه نخوایم تو کشوری زندگی میکنیم که بکارت مهمه حتی سانسشو واسه ازدواج بعدی بیشتر میکن ...

اینجا خیلی رسوم غلطی وجود داشته، اگر زن ها اینطور ضعف نشون می دادند که ما الان باید تو مطبخ می بودیم یا پای لگن