2777
2789

سلام.موضوعی که میخام راجبش سوال کنم برام خیلی مهمه پس خواهش میکنم خودتونو بزارید جای من و بعد جواب بدید.

من یه برادر ۱۸ ساله دارم که خب از رفتارش کاملا مشخص بود که دوست دختر داره.خانواده ما کاملا رو این موضوعات حساسه.ولی چیزی بهش نمیگفتیم.راستش پریشب داداشم میخواست منو برسونه خونه تو راه گفت رسیدیم گوشیمو میدم با ینفر حرف بزن من گفتم کی گفت حالا صبر کن.

موقعی که رسیدیم گوشیشو داد به من.دیدم مخاطبی که پشت خطه به اسم Mylove سیو شده وقتی گفتم الو طرفم دختر بود 

خلاصه من شوکه شدم ولی موندم چیکار کنم.از یه طرف اینکه داداشم به من اعتماد کرده و گوشیشو داد من با دختره حرف بزنم خوشحال بودم که حداقل من از موضوع باخبر باشم.

از یه طرف احساس میکنم به پدر مادرم خیانت کردم.

دلم میخاد موضوعو به مامانم بگم 

ولی میدونم اگه بگم مامانم وحشتناک عصبانی میشه و خودخوری میکنه جوری که مریض میشه یا تو حرفاش آخرش به داداشم میگه و داداشم میفهمه من گفتم و دیگه بهم اعتماد نمیکنه 

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی ناراحتم به هرحال پسره نمیشه از روابطش ساده گذشت 

از طرفی اگه بعدا مامانم بفهمه من میدونستم و نگفتم ازم ناراحت میشه من با مامانم حرف مگو نداریم.

توروخدا خودتونو بزارید جای من و جواب بدید .درضمن من فقط با دختره حرف زدم چیز زیادی ازش نمیدونم فقط اسم و سنش.از داداشمم خواستم بپرسم گفت حالا بعدا میگم و چیزی نگفت دیروز دیدمش ولی چیزی نگفتم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

كاملا طبيعيه اين رفتار برادرتون چيزي ام نميتونيد بگيد چون اون كارخودشو ميكنه اگر عكس العمل بدي از خانواده ببينه چه بسا به كاراي بدي سوق پيدا كنه بهتره هيچي نگي و راز نگه دار برادرت باشي

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیلی سخت میگیرید به پدر و مادرتون نگید  که از طرف خانواده سرخورده نشه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

فعلابه مامانت نگو،چون داداشت هنوزخیلی احساساتیه ممکنه رابطه اش تموم بشه،وقتی ب خانواده خبربده ک مطمئن باشی دوستش داره وقصدش ازدواجه،اون موقع میتونی مامانتوراضی کنی وشایدکمترعصبی بشه

فعلامثل یه رازنگهش دار

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

درسته خانوادتون این چیزارو قبول ندارن ولی برا پسرای این سنی این مسائل زیاده. به نظر من بزرگش نکنین.چون اکثرا عشقای زودد گذرن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیزم به نظرم این خیلی خوبه که داداشت بهت اعتماد کرده و شما اصلا به کسی حرفی نزن و جوری رفتار کن که داداشت باهات بیشتر رفیق شه و بهت نزدیکتر بشه اینجوری حداقل مسائلشو باهات درمیون میذاره ولی اگه بگی و بهت بی اعتماد شه دیگه به هیچ عنوان شما در جریان کاراش قرار نمیگیرین

ببین،دوست دارم...💑
منم داداشم همینجوریه من فقد میدونم و ب مامانمم نمیگم 

احساس عذاب وجدان دارم.چون میدونم پدر مادرم چقد نگران داداشم هستن.تموم ذکر شب و روزشون اینه آینده این پسر چی میشه 

خیلی ناراحتم اون الان باید تمام و کمال فکر درسش باشه.نه اینکه هرچی پول داره خرج تیپ و قیافه و شا رژ گوشی کنه.حالا اگه برا طرفم چیزی خرج میکنه یا نه من در جریان نیستم. 

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
كاملا طبيعيه اين رفتار برادرتون چيزي ام نميتونيد بگيد چون اون كارخودشو ميكنه اگر عكس العمل بدي از خا ...

اگه بعدا مامانم بفهمه چی؟؟

با مادرتون صحبت نکنید چون مشخصه خیلی تعصبی هستند و با این کار برای همیشه از برادرتون دور میشید 

۱۸ سالشه برادرتون اوج بلوغ و شیطنت نمیشه حبس بشه نهی بشه از همه چی الان همه دوست دختر دارن چند وقت دیگم جدا میشن هر چی بیشتر سخت بگیرید بدتره بزارید با چشم باز ازدواج کنه که بعد عقد یه زن باز نشه و بگه چون جوونی نکردم حقمه الان،به عنوان یه خواهر کنار برادرتون باشید تا زن های دیگه با محبت جذبش نکنن ،بدترین کار اینه که الان موضوع رو شلوغ کنید