سلام.موضوعی که میخام راجبش سوال کنم برام خیلی مهمه پس خواهش میکنم خودتونو بزارید جای من و بعد جواب بدید.
من یه برادر ۱۸ ساله دارم که خب از رفتارش کاملا مشخص بود که دوست دختر داره.خانواده ما کاملا رو این موضوعات حساسه.ولی چیزی بهش نمیگفتیم.راستش پریشب داداشم میخواست منو برسونه خونه تو راه گفت رسیدیم گوشیمو میدم با ینفر حرف بزن من گفتم کی گفت حالا صبر کن.
موقعی که رسیدیم گوشیشو داد به من.دیدم مخاطبی که پشت خطه به اسم Mylove سیو شده وقتی گفتم الو طرفم دختر بود
خلاصه من شوکه شدم ولی موندم چیکار کنم.از یه طرف اینکه داداشم به من اعتماد کرده و گوشیشو داد من با دختره حرف بزنم خوشحال بودم که حداقل من از موضوع باخبر باشم.
از یه طرف احساس میکنم به پدر مادرم خیانت کردم.
دلم میخاد موضوعو به مامانم بگم
ولی میدونم اگه بگم مامانم وحشتناک عصبانی میشه و خودخوری میکنه جوری که مریض میشه یا تو حرفاش آخرش به داداشم میگه و داداشم میفهمه من گفتم و دیگه بهم اعتماد نمیکنه
من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی ناراحتم به هرحال پسره نمیشه از روابطش ساده گذشت
از طرفی اگه بعدا مامانم بفهمه من میدونستم و نگفتم ازم ناراحت میشه من با مامانم حرف مگو نداریم.
توروخدا خودتونو بزارید جای من و جواب بدید .درضمن من فقط با دختره حرف زدم چیز زیادی ازش نمیدونم فقط اسم و سنش.از داداشمم خواستم بپرسم گفت حالا بعدا میگم و چیزی نگفت دیروز دیدمش ولی چیزی نگفتم