2777
2789
عنوان

دلم گرفته ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 64 پست

منم دلم گرفته با این تفاوت که هم مشکلم با مشکلت فرق داره هم اشکام تموم شده از بس گریه کردم و فقط نگاه میکنم به دستای خدا..مات و مبهوت

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دلم گرفته شوهرم خانوادش هرچی متلک هست بهم میندازن براش مهم نی بهش میگم میگه به من چه من نمیتونم بهشون حرف بزنم دلم شکست الان اصلا منو دوست نداره اگه داشت ازم طرفداری میکرد😥😥😥

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
چه همه با هم دلتون گرفته؟

اره 😞 جمعه بدي بود

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
منم دلم گرفته با این تفاوت که هم مشکلم با مشکلت فرق داره هم اشکام تموم شده از بس گریه کردم و فقط نگا ...

چ مشكلي داري؟ انشالله خدا بحق پنج تن مشكلتو حل كنه

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
منم خیلی دلم گرفته شوهرم خانوادش هرچی متلک هست بهم میندازن براش مهم نی بهش میگم میگه به من چه من نمی ...

ولش كن حرص نخور خانواده شوهر هركاريشون كني مشكل سازن

منم مث تو فكر ميكردم قبلا

عزیزم یه نفس عمیق بکش و این فکرارو از ذهنت بیرون کن سعی کن انروز بهت خوش بگذره نزار چیزی ناراحتت کنه  چهارشنبه روز توئه هرکاری دوست داری بکن فقط شاد باش و بخند  سعی کن زندگیتو آسون بگیری تا آسون بگذره  

پیشاپیش هم بهت تبریک میگم عروس خانم انشاالله که خوشبخت بشی 😍😍😍

ممنونم.انشاالله خوشبخت بشی عزیز

مرسي عزيزم انشالله

ولش كن حرص نخور خانواده شوهر هركاريشون كني مشكل سازن

الهی خیر نبینن کسی که باعث دعوامون میشه همیشه اخه دوسم نداره اگه داشت ازم طرفداری میکرد جاریم هرچی دلش میخواد بهم میگه این براش مهم نی

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
عزیزم یه نفس عمیق بکش و این فکرارو از ذهنت بیرون کن سعی کن انروز بهت خوش بگذره نزار چیزی ناراحتت کنه ...

مرسي از حرفات عزيزدلمممم ممنونم از محبتت ♥️♥️♥️

الهی خیر نبینن کسی که باعث دعوامون میشه همیشه اخه دوسم نداره اگه داشت ازم طرفداری میکرد جاریم هرچی د ...

انشالله 

ربطي ب دوست داشتن نداره شايذ اخلاقش اينه

ولي بهش بگو ك دوست داري طرفتو يگيره