2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلش نظامی هست یک هفته پیشمه یک هفته شهرستان ولی خیلی دلمو شکونده

نه گلم منظورم این بود که چیکارکرده که اذیت شدی؟؟ بگذر عزیزم ببخش زندگی خ بی ارزشه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
نه گلم منظورم این بود که چیکارکرده که اذیت شدی؟؟ بگذر عزیزم ببخش زندگی خ بی ارزشه

آهان معذرت میخوام منظورت رو نفهمیدم

خب اصلا پشتم نیس هوامو نگه نداشته ونمیداره 

محبت نمیکنه بهم نمیگه دوسم داره یادم نمیاد کی گفته آخرین بار سرش مدام تو گوشیه وتوجهش کمه به من وهمیشه پشت مادرش بوده بااینکه میدونه مادرش اذیتم میکنه کلامی

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
آهان معذرت میخوام منظورت رو نفهمیدم خب اصلا پشتم نیس هوامو نگه نداشته ونمیداره  محبت نمیکنه ب ...

آخی عزیزدلم.واقعا مازنا خ گناه داریم

نمیدونم شاید بخاطرشغلشم هست

اختلاف سنیتون چقدره؟

سیاست داشته باش با زبون بگیرش فقط،تو محبت کن ببین چجورمیشه

آخی عزیزدلم.واقعا مازنا خ گناه داریم نمیدونم شاید بخاطرشغلشم هست اختلاف سنیتون چقدره؟ سیاست داشته ...

پنج ماه ازمن بزرگتره

23 سال دارم

من همه جوره محبت کردم بهش ولی میدونی تقصیرخودش نیس ریشه ای همینجورن😔😔😔محبت کنی میشه وظیفه

نکنی هم آدم حساب نمیشی

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
پنج ماه ازمن بزرگتره 23 سال دارم من همه جوره محبت کردم بهش ولی میدونی تقصیرخودش نیس ریشه ای همینجو ...

می‌دونم چی میگی،منم ۲۳ سالمه

شوهر منم یه شغل سخت داره 

ماها هم شایدتحملمون کمه

می‌دونم چی میگی،منم ۲۳ سالمه شوهر منم یه شغل سخت داره  ماها هم شایدتحملمون کمه

شاید ولی خیلی سخته کم توجهی وبی عاطفه گی 

زندگی بنظرم باید جریان داشته باشه نه اینکه خفه بشی توش

به تلاش دوطرف هم وابسته س نه فقط ینفر😔😕

شاید ولی خیلی سخته کم توجهی وبی عاطفه گی  زندگی بنظرم باید جریان داشته باشه نه اینکه خفه بشی ت ...

ان شاء الله که زندگیتون عالی بشه،باهاش صحبت کنین بگین ازین موضوع ناراحتین ازش بخواین