2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 59 پست

کولیک درمان نمیشه طبیعیه اکثر بچه ها تا ۴ماه کولیک دارن. معدشون کامل نیست غذاشونم فقط شیره معلومه نفخ زیاد میکنن. باید تحمل کنید. ولی میتونید با داروها و رژیم غذایی کنترلش کنید. 

غذاهایی با طبع سر و میوه ها به جز لیمو شیرین ممنوع

آجیل به جز گردو و پسته ممنوع

کاهو کلم ممنوع

حبوبات ممنوع

تمام محصولات پروتیین گاوی ممنوع. 

یعنی عملا آدم‌کم میاره من که تحمل نکردم جون تو بدنم نمونده بود شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور دادم بچم آروم گرفت حیف اونهمه زجری که بهش دادم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کولیک درمان نمیشه طبیعیه اکثر بچه ها تا ۴ماه کولیک دارن. معدشون کامل نیست غذاشونم فقط شیره معلومه نف ...

منم به دخترم اپتامیل میدم 

دیگه نمیدونم چی بخورم ، هرچی میخوام بخورم میترسم نینی دل درد بگیره

از بس هیچی نمیخورم شیرم داره کم میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
منم به دخترم اپتامیل میدم  دیگه نمیدونم چی بخورم ، هرچی میخوام بخورم میترسم نینی دل درد بگیره ...

دقیقا منم همینجوری بودم و الان هم هنوز شیر و میوه ها و غذاهای نفاخ نمیخورم از بس از دلدرداش کشیدم.کامل درکت میکنم

خدایا شکرت  
منم به دخترم اپتامیل میدم  دیگه نمیدونم چی بخورم ، هرچی میخوام بخورم میترسم نینی دل درد بگیره ...

آپتامیل معمولی نده 

یا آپتامیل پپتی جونیور یا اپتامیل پپتی و یا اپتامیل اچ ا بده. ترجیحا دوتای اول

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دقیقا منم همینجوری بودم و الان هم هنوز شیر و میوه ها و غذاهای نفاخ نمیخورم از بس از دلدرداش کشیدم.کا ...

خیلی سخته😣

لبنیات گوشت گاو حبوبات ماهی میوه های سرد و باددار سفیده تخم مرغ تمام کیک و ببسکویتایی که توش اینا هس کنجد مغزیجات ادویه مواد افزودنی و کارخونه ای خربزه انگور انجیر و میوه های الرژی زا 

اینا چیزایی بود که دکتر بمن گفت نخورم و بالاخره بچمو اروم دیدم

آپتامیل معمولی نده  یا آپتامیل پپتی جونیور یا اپتامیل پپتی و یا اپتامیل اچ ا بده. ترجیحا دوتای ...

مرسی عزیزم😘😘

خودت زیره سیاه و سبز و رازیانه رو دم کن بخور هم شیرت زیاد میشه هم نفخ شیرت کمتر میشه

خدایا شکرت  
لبنیات گوشت گاو حبوبات ماهی میوه های سرد و باددار سفیده تخم مرغ تمام کیک و ببسکویتایی که توش اینا هس ...

من نمیخورم هیچکدومو

😢😢😢😢

امیدت فقط به اون بالایی باشه
خودت زیره سیاه و سبز و رازیانه رو دم کن بخور هم شیرت زیاد میشه هم نفخ شیرت کمتر میشه

نمیتونم زیره بخورم از طعمش متنفرم😣😣

من نمیخورم هیچکدومو 😢😢😢😢

عززییییزم کوچولوت هنوز چهل روزشم نشده باید صبور باشی تا چند ماه فقط در کنار شیرت سیرخشکم عادتش بده با تین مدل تغذیه حتما شیرت کم میشه شاید مجبور بشی کمکی بدی 

بعدم اینکه چیزایی که میتونی بخوریو زیاد بخور مثلا سوپ ساده ماهیچه و برنج و هویج و جعفری هر روز درست کن بخور اب هویج و اب سیب زیاد بخور

عززییییزم کوچولوت هنوز چهل روزشم نشده باید صبور باشی تا چند ماه فقط در کنار شیرت سیرخشکم عادتش بده ب ...

قطره شیرافزامیخورم خداروشکرشیرم سرازیرمیشه

مرسی بابت راهنماییت عزیزم

منم بچم كوليك داره اززغروب سروع ميشه تا ساعت يك دو شب كه خوابش ببره دلم كبابه براش موقع گريه كردناش تو ماشين مي بريم ارومتر ميشه 

قطره كوليك ايز و گريپ واتر بهش ميدم 

سكسكه زياد مي كنه

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻
منم بچم كوليك داره اززغروب سروع ميشه تا ساعت يك دو شب كه خوابش ببره دلم كبابه براش موقع گريه كردناش ...

دخترمنم دویاسه باردرروزسکسکه میکنه قدیمیاکه میگن داره رودهاش بزرگ  میشه خداروشکرکه یک ماهگیش خوب وزن گرفته بود