بهارنارنج68 مدیر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 عنوان چه جوری شوهرمو اروم کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 29 پست سلام من همونی هستم که تاپیک زدم دارم مجوز سقط میگیرم بلاخره بعد از 16 ساعت درد زایمان فرشته کوچولوی من رفت پر کشید و رفت ولی مشکل الان من اینه که شوهرم شدیدا افسرده شده نمیدونم چه جوری ارومش کنم در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔 1397/05/19 | 11:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 اي جانم 😔😔😔😔 ان شالله خدا رهاتون رو بهتون برميگردونه مرسی عزیزم. 😔😔😔 در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 بهش اطمینان بده، تا تو هستی من هزارتا از این فرشته ها میتونم داشته باشم.من چون مردی به قوت و استحکام ... باشه عزیزم اتفاقا این چند روز مدام دارم همینو بهش میگم در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 منم ی ماه پیش مثل امروز بامجوز سقط کردم😭😭بچه منم دختربود عزیزم درکت میکنم پس همدرد منی چند وقتش بود؟ در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 عزیزم درکت میکنم پس همدرد منی چند وقتش بود؟ اره عزیزم میدونم خیلی سخته خیلی.من تازه رفته بودم تو۱۹هفته. ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 چون بچه رو دیده بخاطر همینه خیلی اذیته اره واقعا دقیقا همینه به من که هر چی اصرار کردم نشون ندادن ولی شوهرم میگه مثل برف سفید بود تا صبح بغلش کردم خوابیدم در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 اره عزیزم میدونم خیلی سخته خیلی.من تازه رفته بودم تو۱۹هفته. خدا بهت هم صبرشو بده هم یه نی نی سالم و صالح منم نوزده هفته م بود در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
ghamginam عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 1652 اره واقعا دقیقا همینه به من که هر چی اصرار کردم نشون ندادن ولی شوهرم میگه مثل برف سفید بود تا صبح بغ ... آخی خیلی بش سخت داره میگذره اشتباه اطرافیان بود نباید میزاشتن اونم ببینه بعضی مردا ضعیفن یه سفر برین یجورایی مشغولش کنین حالش بهتر شه
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 اره واقعا دقیقا همینه به من که هر چی اصرار کردم نشون ندادن ولی شوهرم میگه مثل برف سفید بود تا صبح بغ ... وای همونو دیگه عزیزم شوهرت اینجوری شده.من خودم موقعی ک سقط شد دلم نیومد نگا نکنم .ی لحظه نگا کردم تا چندوقت دقیقا میگفتم اگ بود الان چندوقتم بود و همش جوش میزدم گریه میکردم اما گفتم قسمتم بوده حتما ب صلاحم نبوده خواست خدابوده دیگ.اروم شدم میگم ایشالله بچه بعدیم.اما مامانم ب شوهرم گفته بود بیارم نگاه کنی گفته بود نه اعصابم خورد میشه نگاه نکرده بود.میگم خوبه نگاه نکرد وگرنه روانی میشد ازبس جوش میزد. ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 آخی خیلی بش سخت داره میگذره اشتباه اطرافیان بود نباید میزاشتن اونم ببینه بعضی مردا ضعیفن یه سفر برین ... اره مخصوصا که خیلی احساساتیه عاشق بچه بود مدام ازم میپرسید کی میری برای تعیین جنسیت ولی ایده شما هم خوبه شاید یه سفر کوچولو رفتیم در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
nazzyy عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3602 خدا بهت هم صبرشو بده هم یه نی نی سالم و صالح منم نوزده هفته م بود مرسی عزیزم.خداایشالله نی نی های دوتامونو بهمون برگردونه. ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 وای همونو دیگه عزیزم شوهرت اینجوری شده.من خودم موقعی ک سقط شد دلم نیومد نگا نکنم .ی لحظه نگا کردم تا ... اره خوب شد ندید واقعا مردا بر خلاف ظاهرشون حساس تر و شکننده ترن در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 مرسی عزیزم.خداایشالله نی نی های دوتامونو بهمون برگردونه. الهی امین خدا به همه ی خانوما چشم به راه نی نی بده به ما هم بده در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
پوریاوالینا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 532 هم نارسایی شدید قلبی و کلیوی داشت هم هیدروسفال شده بود گفتن سزارین برات خوب نیست بعد علامتش رو شکمت ... عزیزم،انشاالله خدا بچه سالم نصیبتون کنه .
بهارنارنج68 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 6291 عزیزم،انشاالله خدا بچه سالم نصیبتون کنه . مرسی عزیزم الهی امین در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔