2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالله به مراد دلشون برسن به حق پنج تن... بعضی اوقات میگم کاش به جای دادن سه تا بچه تو دوران عقد و ...

مبارکه عزیزم ..چ جالب توی عقد وطبیعی ۳قلو باردار شدی..ایشالله صحیح وسالم وله موقع بیان بغلت.چندهفته فهمیدی۳تان؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
کاش مثبت بود‌‌‌...😭😭😭😭

مثبته قشنگ مشخصه هاله فردا صبح دوباره بزار الان نزاری چون ادرات دبگه غلیظ نیست منفی نشون میده

ب حرف کسی ام نکن قشنگ هاله انداخته مشخصه مثبته ولی هنوز بتات پایینه

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
مبارکه عزیزم ..چ جالب توی عقد وطبیعی ۳قلو باردار شدی..ایشالله صحیح وسالم وله موقع بیان بغلت.چندهفته ...

فدات شم..

آره دیگه شانس من بود هنوز 6 سال از درسم مونده

فدات شم مرسی مهربون

من آزمایش بتا که دادم تو 4 هفتگی 2800 بود دکتر گف احتمالا دو قلوان..

بعدش سونو که رفتم تو 5 یا 6 هفتگی یادم نیس گفت سه قلو 

خوش اومدین به زندگیمون 3 قلوهای مامان:)
فدات شم.. آره دیگه شانس من بود هنوز 6 سال از درسم مونده فدات شم مرسی مهربون من آزمایش بتا که دادم ...

وااااای چ نعمت شیرین وبزرگی خدا بهتون داده ایشالله خودش حافظشون باشه.چندسالته خوشگل من!؟😍😍😍

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
وااااای چ نعمت شیرین وبزرگی خدا بهتون داده ایشالله خودش حافظشون باشه.چندسالته خوشگل من!؟😍😍😍

20 سالم تموم میشه امسال

فدای تو عزیزدلم  

خوش اومدین به زندگیمون 3 قلوهای مامان:)
اون هاله ی خط t هست یعنی؟ 

آره عزیزم .مثبته به نظر من آخه این مدل بی بی چک خطاش خیلی پایینه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
20 سالم تموم میشه امسال فدای تو عزیزدلم    

واااااای عزیززززززم مامان کوچولوی شیرین و دوست داشتنی ایشالله همیشه دلت شاد ولبت خندون باشه کنار فرزندانت وشوهرمحترمت😍😍