2777
2789
عزیزم زن وقتی مادر میشه خییییلی سخت دل میکنه از جگر گوشه ش خیلی از زنان این سرزمین که مورد ظلم شوه ...

خب مگه نمیتونید حضانت بچه تونو  بگیرید؟

A bitter ending is always better than an endless bitterness

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نی نی سایت اینجوریه اکثر تاپیک ها هم دروغه واسه پربازدید شدن. وگرنه اطراف من که اینجوری نیس!

عزیزم.خیلیا مجبورن توی خانواده و فامیل،ظاهرشونو خوب نشون بدن و تنها راه درد و دل و تخلیه شدنشون همین نی نی سایته

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
نه عزیز  خیلی کمتره تو کشور جهان سوم می گن اشکال نداره چون اون مرد از من بالاتره

والا این طرز فکرو من از شما دارم می شنوم!!!!!!کی ما ها گفتیم چون مرد بالا تره عیب نداره!!!!چرا خودتون به خودتون حرف میچسبونید

چون توسری خور بودن با سیاست اشتباه میگیرن نمیدونم متاسفانه چرا بعضیا حاضرن با هر توهین و تحقیر ادامه بدن که فقط اسم نر بالاشون باشه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چون توسری خور بودن با سیاست اشتباه میگیرن نمیدونم متاسفانه چرا بعضیا حاضرن با هر توهین و تحقیر ادامه ...

بخدا باید این حرف شما رو با طلا بنویسن بزنن سر در نی نی سایت😊😊😊

بخدا باید این حرف شما رو با طلا بنویسن بزنن سر در نی نی سایت😊😊😊

من بخدا باورم نمیشد همچین طرز فکرای تو این دوره وجود داشته باشه تا با نی نی سایت اشنا شدم

من بخدا باورم نمیشد همچین طرز فکرای تو این دوره وجود داشته باشه تا با نی نی سایت اشنا شدم

منم همینطور.

تازه یه دقیقه پیش یکی تاپیک زد:زنا حقشونه که کتک میخورن.

یکی هم اومد کامنت گذاشت زنا شیطان صفتن

شما کاملا درست میگید👌👌👌 آفرین به شما. شما راست میگین؛وقتی طرف میگه مگه من با کنیز چه فرقی دارم؟ ...

دوستم من الان تاپیکت خوندم

یه دوست داشتم دوره دانشگاه باهاش صمیمی شدم بعد یه مدت عروسی کرد رفت ی شهر دورتر یه استان دیگه بعدا باهاش صحبت کردم گفت نمیای ببینیمت گفت اصلا حق ندارم فقط سالی یه بار عید میتونم بیام بعد گفت فردا عروسی شوهره کتکم زده سر یه موضوع الکی و گفته تو دیگه زن و کنیز من و خانوادمی همه چی فراموش کن  

یه چیایی گفت بگم باور نمی کنی...

منم همینطور. تازه یه دقیقه پیش یکی تاپیک زد:زنا حقشونه که کتک میخورن. یکی هم اومد کامنت گذاشت زنا ...

اره دیدم تاپیکشو وقتی خانم ها متاسفانه همچین طرز فکری نسبت به همجنس خودشون دارن واقعا دیگه چه انتظاری باید از مردا داشت؟.اصلا یچیزای ادم از بعضیا میشنوه مثلا خانمه میگه کتک خوردم میگن حتما همسرت عصبانی بوده یا جوابشو دادی🤤🤤انگار عادیه و مرد حق داره عصبانی بود یا جوابشو دادی کتک بخوری

اره دیدم تاپیکشو وقتی خانم ها متاسفانه همچین طرز فکری نسبت به همجنس خودشون دارن واقعا دیگه چه انتظار ...

آره من وقتی اینجور پستارو میخونم متاسف میشم برای خودم و اون.

من اگه یکبار حتی یکبار به هررررر دلیلی که هم باشه،مورد خشونت فیزیکی قرار بگیرم،طلاق میگیرم

دوستم من الان تاپیکت خوندم یه دوست داشتم دوره دانشگاه باهاش صمیمی شدم بعد یه مدت عروسی کرد رفت ی شه ...

بعله متاسفانه زیادن همچین مواردی😫😫😫😫😫