2777
2789
عنوان

چرابعضیا بعدازدواج بی حیا میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5512 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از چند سال زندگی مشترک هنوزم گاهی از همسرم خجالت میکشم.

اینجور ادما متاسفانه توی محدودیت هستن و یا بخاطر سطح پایین فرهنگشون فکر میکنن چون حالا ی بانو هستن میتونن جلوی دخترا هر حرفی رو بزنن.

زندایی شوهر من جلوی س تا دختر داشت خیلی باز و واضح از رابطه جنسیش میگفت من تذکر دادم بس نکرد خودم از خجالت از اتاق اومدم بیرون.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

چی بگم فقط متاسفم برای آدمای جو گیر اینطوری.من به جای دوستت بودم وای نمی ایستادم محرف بزنه و گوش کنم بهش میگفتم خیلی بد حرف میزنی و خوشم نمیاد باهات هم صحبت بشم حرفات در شأن من نیست.

یسریا کمبود اعتماد ب نفس دارن بد فک میکنن اگ از خودشون تریف کنن همه کیف میکنن ب اینجور ادما باید با قیف چیز کرد حالشون کرفته بشه

پارسال بادخترداییم همین کارو کردم اخرسر رفت گریه کرد دیگ منو ببینه از خودش تریف نمیکنه بهش گفتم ب خودت نناز عیبات اینا هستن 

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
با عرصه معذرت ربطی به بی حیایی بعد ازدواج نداره،  بلکه به بی کلاسی و بی فرهنگی طرف ربط داره

اون که صد البته فقط ایشون بعدازدواج خود واقعیشو نشون دادن ک همین خصلت بدش کلی عذاب اور بود برا ما چون خانواده ما این دونفرو باهم مزدوج کردیم😔😔