2777
2789
عنوان

قصدش چی بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 22 پست
اگ راست گفته باشه و از کسی شنیذه باشه و اون کس هم غریبه بوده باشه،،بازم کینه س یا خاسته مزه دهن دادا ...

آره اگه راست بگه خواسته مزه دهن بفهمه

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتی اگ واقعا از ی دختر غریبه شنیده باسه و اسم دختره رو هم گفته باشه؟

خب مطرح میکرده یا میومده خواستگاری. چرا به کسی میگه که به غیرتش بربخوره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
واقعا از ی دختری ک غریبه بوده شنیده حقیقت بوده حرف پسرعمو

الان تو به من بگو دوست واقعا پسر عمو اش دوست داره ؟ به كسي گفته ؟ 

ببين اين اتفاق واسه منم افتاد وقتي بچه بودم 

پسر داييم به پسر خالم گفته بود الينا من و دوست داره و ... 

خاله ام سر بسته به من گفت ، منم گفتم ان حال روحي اش خرابه  جدي نگيريدش توهم زده 😂 (حالا بدم نميومد ازش اما خوب با اين كارش كلا سگ محلش كردم ) 

به نظرم نيت اش خير نبود ميخواسته خودش مهم جلو بده 

اگر پسر عمو دوستت ام همچين شخصيتي داره كلا جدي نگيرش و دست و پاش و جمع كنه