2777
2789
عنوان

نظرتو نو بگين

223 بازدید | 31 پست

اونايى كه درس خوندين

درباره هركدوم از اين رشته ها كه اطلاعات دارين بگين

براى يه خانم كدوم بهتره به نظرتون؟

مهندسى برق

مهندسى كامپيوتر

مهندسى مواد و متالوژى

مهندسى پزشكى

مهندسى شيمى

حقوق 

گردشگرى

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط میدونم این رشته ها هر کدوم مال یه شاخه س. چی خوندی تو دبیرستان؟؟ اینا هم مال ریاضی فیزیکه هم تجر ...

رياضى فيزيك خوندم

مهندسى هست اگه دقت كنى همش

جز حقوق و گردشگرى كه خب تو ليست رشته ها بود ديگه من نميدونم ولى فك كنم همه رشته ها ميتونن برن حقوق

رياضى فيزيك خوندم مهندسى هست اگه دقت كنى همش جز حقوق و گردشگرى كه خب تو ليست رشته ها بود ديگه من ن ...

هر چی بخوای میتونی شرکت کنی اما فکر میکنم هم خیلی سنگینه هم احتمال قبولیتو میاری پایین. به نظر من بهتره مرتبط با رشته دبیرستانت انتخاب کنی

البته اطلاعات من مال سال ۸۱ هست شاید الان تغییر کرده همه چیز

من با توجه به اینکه فارغ التحصیلان زیادی در اقوام دارم که همه بی کار هستن و طبق تجربه ی خودم صحبت می کنم

بنظرم رشته ی ،مهندسی برق گرایش قدرت مهندسی عمران معماری اینا خوبن که خودت بتونی کار آزاد بگیری

علوم تجربی هم پزشکی و دندانپزشکی و دارو سازی پرستاری ( ما پرستار مرد کم داریم اما خانم زیاد)

رشته ی علوم انسانی: روانشناسی خوبه به شرطی که ادامه بدی و خودت مطب بزنی

حقوق بعدش باید امتحان وکالت بدی و خیلی سخت قبول می شی،بعدش قبول هم شدی باید اعصاب قوی داشته باشی باید بتونی دروغ بگی حرف زور بزنی،بابد خیلی حریف باشی

رشته های مربوط به کودک هم خوبه: چون می تونی مهد بزنی 

هر چی بخوای میتونی شرکت کنی اما فکر میکنم هم خیلی سنگینه هم احتمال قبولیتو میاری پایین. به نظر من به ...

خب الان فقط حقوق و گردشگرى مرتبط با رياضى فيزيك نيس

بقيه اشم به قول شما سنگينه 

موندم چيكار كنم

من با توجه به اینکه فارغ التحصیلان زیادی در اقوام دارم که همه بی کار هستن و طبق تجربه ی خودم صحبت می ...

اوكى 

ممنون

اما فقط من ميتونم از بين اين رشته ها انتخاب كنم

مهندسى برق😍 خوبه اينجور كه شما ميگين

ميشه بپرسم چرا

به نظرم بازار کارش بهتره حتی میتونی تو آموزشگاه ها نرم افزار تدریس کنی حالا بستگی داره کدوم گرایشش رو بخوای ولی از همه رشته ها بهتره.من هرکسی رو دور و برم دیدم کامپیوتر خونده بیکار نبوده