masta مدیر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 297 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست بچه ها امروز رفتم غربالگری سه ماه اول از دکترش پرسیدم جنسیت بچه چیه گفت مشخص نیس نینی هم اصلا الت تناسلیش مشخص نبود رو ب پهلو بود بهش گفتم حدستون چیه راجب جنسیتش گفت احتمالا دختره رو چه حسابی حدس میزنن جنسیتو؟؟ وقتی الت مشخص نباشع؟کسی خبر داره؟ زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙 1397/05/17 | 23:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژولورن عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 واقعا راز این نی نی سایت چیه که تو تاپیک من کسی نمیاد منم دقیقا با همین موضوع تاپیک زدم فقط یه نفر اومد تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر
masta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 297 واقعا راز این نی نی سایت چیه که تو تاپیک من کسی نمیاد منم دقیقا با همین موضوع تاپیک زدم فقط یه نفر ا ... شما نینیتون جنسیتش چیه؟ زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙
ژولورن عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 معلوم نشد گفت دو هفته دیگه بیا اخه یازده هفته و چهار روزم بود ولی به حساب خودم دوازده هفته کامل میشد و دکترمم همین تاریخ دیروز زده بود تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر
ژولورن عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 504 نی نی من اتفاقا خیلی تکون هم میخورد ولی دکتر گفت زوده اندام جنسی حداقل دوازده هفته تشکیل میشه تیکریکسالگی پسر عزیزم. من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است یه دلدارو دو دلبر
پانیساگل عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 3223 ضربان قلب اصلا قابل استناد نیست مال من به دختر میخورد ولی پسره عزیزم بستگی به سونوگرافی داره اینجاکه خواهرم رفته عالیه خیلی تبحر داره.دختر خواهرمن الان هفت سال داره.
masta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 297 نی نی من اتفاقا خیلی تکون هم میخورد ولی دکتر گفت زوده اندام جنسی حداقل دوازده هفته تشکیل میشه من دوازدهم پرشده بود وقتی رفتم اما گفت جنسیت مشخص نیس زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙