2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست

واقعا راز این نی نی سایت چیه که تو تاپیک من کسی نمیاد منم دقیقا با همین موضوع تاپیک زدم فقط یه نفر اومد 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راز این نی نی سایت چیه که تو تاپیک من کسی نمیاد منم دقیقا با همین موضوع تاپیک زدم فقط یه نفر ا ...

شما نینیتون جنسیتش چیه؟

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙

معلوم نشد گفت دو هفته دیگه بیا اخه یازده هفته و چهار روزم بود ولی به حساب خودم دوازده هفته کامل میشد و دکترمم همین تاریخ دیروز زده بود 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

نی نی من اتفاقا خیلی تکون هم میخورد ولی دکتر گفت زوده اندام جنسی حداقل دوازده هفته تشکیل میشه 

نی نی من اتفاقا خیلی تکون هم میخورد ولی دکتر گفت زوده اندام جنسی حداقل دوازده هفته تشکیل میشه 

من دوازدهم پرشده بود وقتی رفتم اما گفت جنسیت مشخص نیس

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙