2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزوی منم‌هست. چه موهایی داشتم. طوری که بعد عقد رفتم بچینم این قد آرایشگر تعریف کرد. گفت چقد پرپشت و .. تا حالا مشتری اینجور نداشتم. 

الان یه بچه ۸ ساله دارم. این قد حجمش کم شده بود . حالا این به کنار ؛ کیست عمل کردم .‌بعد عمل ریزش موی ناگهانی پیدا کردم. جلوی موهام در عرض یه هفته خالی شد. 

بعد همین محلول رو دارم میزنم. دمنوشا رو هم یک‌ماه خوردم ولی بعد حامله شدن نخوردم. خیلی غضه می خورم. محلول رو هم میزنم. موهام کمتر می ریزه ولی خیلی نازک شده موهام.  نمیدونم چرا نازک شدن.  آزمایشامم نرمال بودن. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تخم مرغ رو با آرد نخود خام مخلوط کنید و قبل از حموم یکی دو ساعت بزارید سرتون موها رو پرپشت و ضخیم می کنه. روغن مالی قبل از حموم هم خوبه رشد موها رو زیاد می کنه به مرور، روغن های کرچک و نارگیل و سیاه دانه