2777
2789
نخور اگه نزدیکه موعد پریودیته چون از غذاهای ممنوعس حتی کم قاعده آوره

خاک بر سرم من صبح چای دارچین خوردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خاک بر سرم من صبح چای دارچین خوردم

تو اقدام اشکال نداره ها رحمو گرم میکنه اتفاقا

ولی از بعد از اقدام مخصوصا نزدیک موعد ممنوعه

چون ضخامتر آندومترو کم میکنه قاعده آوره و خدایی نکرده باعث سقط میشه

تو اقدام اشکال نداره ها رحمو گرم میکنه اتفاقا ولی از بعد از اقدام مخصوصا نزدیک موعد ممنوعه چون ضخا ...

آها منم تو اقدامم خیالم راحت شد خیلی ترسیدم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

عزیزم در اون اندازه که اصلا مشکلی نداره، دارچین و مثلا زعفرونو اگه مثل دمنوش اونم هر روز بخوری مضره! تو غذا به هیچ عنوان ضرر نداره.

در ضمن منم برای از بین بردن بوی خام لپه و بوی گوشت با کمی دارچین تفتشون میدم،نباید زیاد زد که طعمش قالب نشه، دوستانی که میگن بده قطعا نوع خوبشو نخوردن!

دنیام=شوهرم+دخترم  
شش ماه ۲۳ام 

منم دقیقا 23 ام موعدمه. اولین ماه اقدامم 

ایشاله خدا یه می نی خوشگل بهت بده

نگران نباش با یه مقدار کم دارچین چیزی نمیشه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️