2821
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 33 پست

نا امید نباش

اصولا وقتی اصلا منتظر نیستی میاد...

استرس و انتظار اصلا خوب نیست برات...

من تو ماهی باردار شدم که حتی فکرشم نمیکردم 

حتی بی بی چک نذاشتم

ماههای قبلش مدام بی بی دستم بود.

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیچاره چیزی نمیگه که... فقط بچه مردمو میبینه تا نوک انگشتای پاشو بوس میکنه بهد میاد خونه بغض میکنه

اگه مشكل از خودش هم بود اينكارو ميكرد 

بايد به خاطر شما كوتاه بياد حالا بچه مردمو حداقل جلو شما بعل نكنه ناراحت نباشه ك استرس بهتون وارد نشه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
نا امید نباش اصولا وقتی اصلا منتظر نیستی میاد... استرس و انتظار اصلا خوب نیست برات... من تو ماهی ...

همه فکر و ذکرم شده بچه و شمارش روزای پریودیم و تخمک گزاری و ... دست خودم نیست

همه فکر و ذکرم شده بچه و شمارش روزای پریودیم و تخمک گزاری و ... دست خودم نیست

باور کن همین به تعویق میندازه بارداریتو

میدونم نمیتونی بهش فکر نکنی اما تا جایی که میتونی بیخیال باش...

زود جواب میگیری

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش
70 کیلو هستم یکم تپلم ولی چاق شدید نیستم که... اذربایجان

اخه من خودم تنبلی داشتم و کیست.....قبلش یکم وزن کم کردم بعد این دکتری که میرفتم خیلی رو وزن حساس بود....به اونایی که اضافه وزن داشتن رژیم میداد..اخه خواهرم هم بعد از رژیم باردار شد...میگفت خیلی مهمه ..بعد عکس رنگی دادم و چند تا قرص برا تقویت....بعد طبیعی ج گرفتم

درست میشه دایی  
اخه من خودم تنبلی داشتم و کیست.....قبلش یکم وزن کم کردم بعد این دکتری که میرفتم خیلی رو وزن حساس بود ...

من تا حالا دکترا نگفتن بهم که وزن کم کنم... خودم رژیمو شروع میکنم پس توکل به خدا... شاید جواب گرفتم

من تا حالا دکترا نگفتن بهم که وزن کم کنم... خودم رژیمو شروع میکنم پس توکل به خدا... شاید جواب گرفتم

من خودم بعد از ۵ سال ج گرفتم..خیلی دکتر عوض کردم.به نظرم دو سه تا دکتر برو.اگه تهران بودی یه دکتر خیلی خوب بهت معرفی میکردم.اینجا از بچه ها بخواه بهترین دکتر شهرتونو بهت معرفی کنن.😊برات دعا میکنم خیلی زود مشکلت حل بشه☺

درست میشه دایی  
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز