2777
2789
عنوان

کی با بی بی چکه هاله خیلی کمرنگ قبل موعد باردار بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 24 پست
من دیروز زدم منفی بود بعد چن ساعت یه هاله کمرنگ دیگه انداخت یعنی حامله م؟ موعدمم امروز بوده شماکه ...

یه بار دیگه چک کن ولی احتمالا بارداری

من بی بی چک که گذاشتم اولش هاله ننداخت انداختم سطل زباله نیم ساعت بعد رفتم دستشویی دستمالم رو که می خواستم بندازم تو سطل دیدم بی بی چک هاله انداخته دوباره چک کردم مثبت شد

برای شما هم ان شالله مثبته

یه بار دیگه چک کن ولی احتمالا بارداری من بی بی چک که گذاشتم اولش هاله ننداخت انداختم سطل زباله نیم ...

واسه من بی بی دوم اینجور شد که شب زدم

اولیو صبح زدم زود حاله خیییییلی کمرنگ انداخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم بیبی چک زدم یکی دوروزقبل ازموعد پریودیم خط کمرنگ افتادشب باز تکرارکردم پررنگ ترشده بود دوسه روز بعدش هم آزمایش خون دادم مثبت بود.امیدوارم همه شمادوستان به ارزوتون برسید

خدایا تودلگشایی کن

سلام منم بیبی چک زدم یکی دوروزقبل ازموعد پریودیم خط کمرنگ افتادشب باز تکرارکردم پررنگ ترشده بود دوسه روز بعدش هم آزمایش خون دادم مثبت بود.امیدوارم همه شمادوستان به ارزوتون برسید

خدایا تودلگشایی کن
نه عزیزم وقتی میزنی یکی دو دقیقه بعد هاله میندازه اگه باردار باشی به چند ساعت نمیرسه

عزیزم مال من اونموقع هاله ننداخت یکساعت بعد که انداخته بودمش سطل آشغال و اتفاقی دیدمش هاله داشت و مثبت بود

حالا یه مسئله دارم واون اینه که کلاحالت زود جوشی استرسی وعصبی بودنو دارم همش بهم میگن جوش نخور عصبانی نشوولی انگاردست خودم نیس لطفا کی میدونه چیکاربایدبکنم.نمیخوام عصبی بودنم روبچه م اثرسو بذاره.

خدایا تودلگشایی کن