2821
2789
من کلا نه ویار دارم نه درد دارم نه تهوع ، کلا هنوزم باورم نمیشه حامله ام، فقط قبلا هم یکم ضعف عمومی ...

خب تبریک میگم بچت دختره... ☺😀

پرستاری میخونم ذوق دارم همه رو راهنمایی کنم... 

ان شاء الله که درست گفته باشم... 

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
خب تبریک میگم بچت دختره... ☺😀 پرستاری میخونم ذوق دارم همه رو راهنمایی کنم...  ان شاء الله که ...

از کجا میگی ؟! این راسته هر کی واریکوسل داشت همسرش بچه اش حتما دختره ؟! عکس سونو إن تی بدم میتونی تشخیص بدن ؟! 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همه چیم به پسر میخوره ولی گفتن دختره حالا همه میگن دوباره برو اشتباه شده گیجم به خدا سوال منم هست

یعنی سنو با دستگاه دیده تشخیص نداده اطرافیان با حالتات تشخیص دادن؟؟عجیبه🤔🤔🤔🤔

از کجا میگی ؟! این راسته هر کی واریکوسل داشت همسرش بچه اش حتما دختره ؟! عکس سونو إن تی بدم میتونی تش ...

قطعی نیست این موضوع ولی اونایی که عمل کردن اگه خودشونو تقویت نکنن احتمالش که دختر بشه زیاده...

چیو تشخیص بدم با سونو؟ ☺ 

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
یعنی سنو با دستگاه دیده تشخیص نداده اطرافیان با حالتات تشخیص دادن؟؟عجیبه🤔🤔🤔🤔

نمیدونم آخه بودن کسایی تو همین نی نی سایت تا هفته 27 گفتن دختر بهد گفتن پسره من نگرانیم واسه سیسمونیشه چون همرو خریدم فقط همین وگرنه دختر پسریش مهم نیس

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
نمیدونم آخه بودن کسایی تو همین نی نی سایت تا هفته 27 گفتن دختر بهد گفتن پسره من نگرانیم واسه سیسمونی ...

کسایی که گفتن سنو تشخیصش این بوده جنسیت تغییر کرده نه حرفای اطرافیان و تشخیصاشون گلم خودتو اذیت نکن..ببین سنو انومالی چی کفته

کسایی که گفتن سنو تشخیصش این بوده جنسیت تغییر کرده نه حرفای اطرافیان و تشخیصاشون گلم خودتو اذیت نکن. ...

حالا دیگرانو زیاد کار ندارم بیشتر از حرفاشون تو نی نی سایت که خوندم شک کردم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
حتما این دوره خیلی اذیت شدین چقدر بده هی آدم ذهنیتش عوض بشه ، همه میگن پسر بعد إن تی میاد میگه دختر ...

به اين چيزا زياد فكر نكن عزيزم فقط بخواه سالم باشه چه دخترچه پسر هردو شيرينن