2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 37 پست
ماکارانی هم نمیخوره راستی  خیلی سخته

ماكاراني هم خيلي كم

ناهار درس كرده بودم ٢ ٣قاشق خورد فقط

بخدا كم ميارم من همش گوشت و چرخ كرده حالم بهم ميخوره ديگه

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرمن  علاوه بر اکثر لیست تو یه لیست بلندبالای دیگه داره که نمیخوره.البته مرغ و گوشت هفته ایی یه بارمیخوره.ما یه لیست خیلی محدود غذا داریم.همش همون و تکرار میکنیم

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.

هيچكدوم از كوكو ها و دلمه و اش هم نميخوره

فقط پلوووو

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻

این بهترین فرصته مخشو بزنی . غذاهایی ک دوست داره رو درست کنی باهات بهترم میشه . اون خودشم میدونه ازمرغ و با میه بدش میاد حتما میلش نمیکشه ولی اگه تو غذایی ک دوست دارهرو درست کنی خیلی خوشحال میسه

خدایا همه به عشقشون برسن ... منم برسم ... ولی هیچکی به عشق من نرسه 

خونه مامانش خیلییی دیونیه ولی همچین با اشتها میخوره و هی میگه دلم واسه کتلتت تنگ شده بود دلم واسه قورمه ات تنگ شده بود که آی حرص من در میاد

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 
خب ی قابلمه کوچولو غذای مورد علاقه خودتونو یکی دیگه هم غذای اونو درست کنین .

دو تا بچه دارم خواهر جان یدونه غذا هم گاهی سختم درست کردنش اما گاهی کردم این کارو واسه خودمون ماهی درست کردم یه قابلمه هم قورمه یا قیمه

میدونم راهکار نداره میخواستم بدونم کیا شوهر بدغذا مثل من دارن 

بهش میگم قورمه مثل کرفسه بخور دیگه میگه نه کرفس بوی گند میده

دو تا بچه دارم خواهر جان یدونه غذا هم گاهی سختم درست کردنش اما گاهی کردم این کارو واسه خودمون ماهی د ...

نه عزیزم اشکالی نداره . اصلا مهم نیست دوتا قابلمه یا سه تا . بزار رو گاز خودش میپزه بنداز جلوش دیگه . 

خدایا همه به عشقشون برسن ... منم برسم ... ولی هیچکی به عشق من نرسه 
نه عزیزم اشکالی نداره . اصلا مهم نیست دوتا قابلمه یا سه تا . بزار رو گاز خودش میپزه بنداز جلوش دیگه ...

بنداز جلوش😂😂😂😂😂😂

اکثرا خونه کسی دعوت باشیم مرغ میپزن مثل بچه ها کل مسیر بهش میگم لوس بازی درنیاریا بخور اگه غذا مرغ یا یه چیزی باب میلت نبود 

حالا شانس بیارم اونجا قورمه سبزی یا چیزی که دوست داره باشه که هیچ وگرنه میایم خونه باید املت یا تخم مرغی درست کنم تا بخوره

احساس میکنم بد غدایی مردا تقصیر مادراشونه

اگه تو بچگی وقتی میگفتن نمیخورم هیچی مادرشون براشون درست نمیکرد مجبور بودن همون غدا رو بخورن و بد عادت نمیشدن

الان تو بزرگسالی تغییر عادت خیلی سخته

من خودم بد غذام و همیشه میگم تقصیر مامانمه که تا سه نوع غذا هم درست میکرد برامون

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"