2777
2789
عنوان

شوهرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 41 پست

تواین مدت هرکاری واسه جلب توجهش کردم ولی باز سردبرخوردمیکنه اصلا اینطورنبود یهویی تغییرکردبخاطرهمین دارم اذیت میشم تحمل ندارم باهاش صحبت کردم باعصبانیت باهام برخوردکرد وجالب اینجاس که بهم میگه این توهماته خودته که واسه خودت ساختی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تواین مدت هرکاری واسه جلب توجهش کردم ولی باز سردبرخوردمیکنه اصلا اینطورنبود یهویی تغییرکردبخاطرهمین ...

حتما تو اینستا و تل و اینا میره...اگه اینجا هاس...بهش بگو برنامه ها رو از رو گوشی جفتمون پاک کنیم که یکم وقت با هم بگذرونیم

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
لعنت به کلش شوهر منم همش درحال بازی کردن وقتی حرف میزنم جوابمو میده حرف میزنه ولی سرش تو گوشی اعصابم ...

ما دوتامون با هم کلش بازی میکنیم...دونفره اش رو...خیلی ام حال میده😆😕

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺

واقعانمیدونم بایدچکارکنم هربارکه باهاش صحبت میکنم دلایلی میاره که اصلا قبول ندارم.این فاصله ای که بینمون افتاده حالموبدکرده این بی میلی وبی تفاوتیش نگرانم کرده من که توهیچ زمینه ای واسش کم نزاشتم آخه چرابایداینطورباشه دلیلش چی میتونه باشه خدااااااایاااااا

آره حب مقصر خودمونیم از بس که خودمونو پیش مردا ضعیف و کوچیک کردیم

حالاشایدبیان قورتم بدن ولی من مهم نیس؛من کاملادست شستم ازش؛بودونبودش واسم یکی شده شایدنبودشم بهترباشه بااین وضعیت؛هرکاری وهرراهی که فکرشوکنین هم رفتم وانجام دادم ولی وقتی نمیخوادتغییرکنه منم راه خودمومیرم؛هرچی میخوادبشه مگه تاکی زنده وجوونم که وقتموهدرهمچین آدمی کنم😣

حالاشایدبیان قورتم بدن ولی من مهم نیس؛من کاملادست شستم ازش؛بودونبودش واسم یکی شده شایدنبودشم بهترباش ...

من متاسفانه راه خودمم نمیتونم برم

با مردای دیگ کاری ندارم

شوهر من لیاقت هیچیو نداره ولی نمیدونم چرا خدا همیشه بهترینهارو بهش میده

بیشتر ازین حرص میخورم

خدایا شکرت ...  
من متاسفانه راه خودمم نمیتونم برم با مردای دیگ کاری ندارم شوهر من لیاقت هیچیو نداره ولی نمیدونم چر ...

راه خودمومیرم ولی مردی توراهم نیست😐اصلامردی وجودنداره ؛من بخاطربچه هام؛زندگیم؛سختیایی که کشیدم تلاشاموکردم که جلوی وجدانم شرمنده نباشم ولی نشد؛یعنی نخواست پس منم دیگه کاری نمیکنم تازمانی که کاملامسیرموجداکنم