2777
2789
خدا كنه دختر منم زودتر راه بيوفته ب خدا خسته شدم از ى بس شنيدم هنوز راه نميره  اولا توجه نميكر ...

به منم خیلی میگفتند ولی اهمیت نمیدادم انشاله بچه شما هم به زودی راه میفته ومشکلی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر دايي من ٢٢ ماهگي راه افتاد

😐من واقعا نميدونم الان چكار كنم بچه ها با هم فرق دارن ولي ميترسم ام ار اي ُ انجام ندم بعداً پشيمون بشم بخوامم انجام بدم ميترسم 😭

به هوش اومدنشو ديدين؟ 

آره 

از دستگاه آوردن روی تخت کناریش 

یه کم نق نق کرد،مثل وقتی بچه از خواب بیدار میشه

بعد بیدار شد،گریه کرد..مادرش بغل کرد آروم شد

نگران نباش عزیزم...انشالله خبرای خوب میگیری و کوچولوت سلامت هست،

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
😐من واقعا نميدونم الان چكار كنم بچه ها با هم فرق دارن ولي ميترسم ام ار اي ُ انجام ندم بعداً پش ...

پیگیری کن حتما،به هر حال نظر متخصص ارجحیت داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
😐من واقعا نميدونم الان چكار كنم بچه ها با هم فرق دارن ولي ميترسم ام ار اي ُ انجام ندم بعداً پش ...

ببينيد من خودم الان دخترم ٢٧ ماهشه 

از ١٢ ماهگي راه افتاد اما قبلش ميتونست جايي و بگيره بلند شه

دختر دايي منم شايد ٢٠ ماهگي تازه جايي و ميگرفت بلند ميشد

و اينكه چكاب يك سالگي بردي شايد ويتامين دي و كلسيم ش پايينه

بع دختر دايي من آمپول كلسيم زدن تا راه افتاد

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
ببينيد من خودم الان دخترم ٢٧ ماهشه  از ١٢ ماهگي راه افتاد اما قبلش ميتونست جايي و بگيره بلند ش ...

همه چيزش خوب و نرمال خداروشكر فقط راه نميره 

ولي ي  تنبلي خاصي داره انگار خستس 😂

ببين دختر دايي منم همينجور بود تازه اون ديرم حرف افتاد بعد چهار دست و پا نرفت مدل كون خيزك راه ميرف ...

دختر منم دقيقا اينطوري ميره نشسته ولي رو زمين ميخيزه و ميره ولي كلمه هارو  خيلي ميگه