2777
2789
عنوان

دعا کنید امروز صداشو بشنوم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديگه نزدم، الان 2 روزه 

خودت رو مشغول کن چون اولویت زندگیتو اينهمه به هم ریختی سعی کن فراموشش کنی کم کم تا اگه برگشت وابستگیت کم شه اگرم برنگشت که بذار بره اما تجربه ثابت کرده که خوشش بیاد خودش میاد منت نکش 

هشدار!که آرامش مارا نخراشي
باشه عزیزم 

یه چیز دیگه هیج کس تو دنیا جز. خود آدم نمیتونه حالش رو خوب کنه پس سعی کن خودت به خودت ارزش بدی خودت خودت رو دوس،داشته باشی تا محتاج عشق هیچ کس نباشی بهت پیشنهاد میکنم حتما برو پیش مشاور چون شخصیت وابسته و ضعیفی داری و این باعث میشه خدایی نکرده با همسر آینده هم به مشکل بر بخوری 

یه چیز دیگه هیج کس تو دنیا جز. خود آدم نمیتونه حالش رو خوب کنه پس سعی کن خودت به خودت ارزش بدی خودت ...

باشه عزیزم ممنون 

شخصیت لعنتی من برمیگرده به تجربه های تلخ زندگیم، مرگ پدر،اتفاقای بد و... 

می دونم خیلی ضعیفم،همین اذيتم میکنه 

یارب نظر تو بر نگردد.

منم مثل تو بودم الان که اينهمه استرس داری واقعا درکت میکنم منم با همسرم دوس بودم و خیلی وابستش بودم اون هم از این نقطه ضعفم سو استفاده میکرد هر چیزی که ميشد قهر میکرد جواب زنگامو نمیاد منم دیوانه میشدم فقط ميخواستم جواب بده دعا میکردم نذر میکردم گریه میکردم ولی اون قدرمو نمیدونست ازدواج کردم باهاش چون خیلی دوسش داشتم عشق جوری چشامو کور کرده بود که فقط ميخواستم مال من باشه حتی با خودم میگفتم فوقش جدا میشی اگه نتونستیم زندگی کنیم  اونم دوست داشت ولی عاشقم نبود اون بچه روستا بود و من تهران بزرگ شدم ولی انقدر خودمو با رفتارم کوچیکه کرده بودم که فک میکرد کیه الان چهار ساله ازدواج کردم و باردار هم هستم و چون انتخاب خودم بود خانوادم اجازه ی جدایی بهم ندادن بگذریم که تو این چند سال چیا که نکشیدم دارم کم کم سعی میکنم تا زندگیتو خوب کنم چون دیگه خسته شدم از دعوا ازت خواهش میکنم خودت رو کوچیکه نکن با کسی،ازدواج کن که خیلی خیلی دوستت داشته باشه قدرت بدونه خواستم تجربه ی زندگیم رو بهت بگم اگه برگردم به گذشته هیچ وقت هیچ وقت با کسی که قدرمو ندونه و هی ناز کنه و... ازدواج نمیکردم 

منم مثل تو بودم الان که اينهمه استرس داری واقعا درکت میکنم منم با همسرم دوس بودم و خیلی وابستش بودم ...

باشه عزیزم مرسی 

فقط يه سوال 

به نظرت ديگه بهم زنگ ميزنه؟ آخه ایندفعه خیلی گند زدم مدام زنگ زدم و اون جواب نداد،خیلی کوچیک شدم 

یارب نظر تو بر نگردد.
باشه عزیزم مرسی  فقط يه سوال  به نظرت ديگه بهم زنگ ميزنه؟ آخه ایندفعه خیلی گند زدم مدام ...

اشکال نداره عزیزم تو تمام تلاشت رو کردی تا برگرده الان دیگه باید رهاش کنی که باخودش،بگه چرا دیگه زنگ نمیزنه نکنه میخواد تموم کنه نکنه با یکی دیگه دوست شده و... از سر کنجکاوی هم که شده زنگ میزنه بهت فقط به خودت قول بده که مثلا تا دوهفته حق ندارم بهش زنگ بزنم و بهش عمل کن و سعی کن گوشیش رو چند روز کنار بذاری یا کمتر باهاش کار کنی که دلت نخواد بهش زنگ بزنی،هر موقع هم که دلتنگش شدی به ذهنت بگو وایساو دیگه بهش فکر نکن و به چیزهای دیگه فک کن 

اشکال نداره عزیزم تو تمام تلاشت رو کردی تا برگرده الان دیگه باید رهاش کنی که باخودش،بگه چرا دیگه زنگ ...

چشم عزیزم،همينجا به خودم قول ميدم زنگ نزنم حتی اگه ديگه هيچ وقت بهم زنگ نزد، تو هم بارداری از ته دلت دعام کن که طاقت نياره هرچي زودتر زنگ بزنه 

یارب نظر تو بر نگردد.
چشم عزیزم،همينجا به خودم قول ميدم زنگ نزنم حتی اگه ديگه هيچ وقت بهم زنگ نزد، تو هم بارداری از ته دلت ...

حتما عزیزم دعا میکنم اگه صلاحت باشه دوباره اشتی کنید تو گوگل بزن چیکار کنم عشقم برگرده مطالب جالبی هس اولین سایت برو 

2790
2778
2791
2779
2792