2777
2789
عنوان

شاغل بمونم یا خانه دار بشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرخصی ها ذخیره نمیشه. من چون کارم خیلی حساسیتش بالاست دو روز هم استعلاجی بخوام بگیرم روز دوم رئیسم ص ...

به نظر من انسان کار می کنه تا در رفاه باشه اگر در رفاه نباشی کار چه فایده ای داره. کاش میتونستید صحبت کنید بزارنتون یه پست دیگه حتی اگر پایین تر باشه تا این 7سال هم بگذره بعد درخواست بازنشستگی بدین.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

شاغل بمون 

ولی یه مرخصی چندین روزه قبلش بگیر کامل استراحت کن 

اگر کار نکنی بیشتر افسرده میشی 

از نظر مالی ۱۳ سال دستت تو جیبت بوده برات سخت میشه هی پول بخای از همسرت 

بیمه بیکاری تا ۲ سال بهت فقط پایه حقوق میده اونم درصورتی که ریست عذرت بخاد 

به کل همکارات بگو در روزای مرخصی پاسخ نمیدم و این کارو بکن واقعا پاسخ نده 

استقلالت از دست نده 

و اینکه برای تمرد اعصاب برای خودت تفریح بزار و به مشاوره نرجعه کن 

بیش از حد مسئول نباش 

منم با توجه به سنم کم کم باید به فکر بچه باشم    

اگر بچه میخوای که حتما. و اینم بدون که حاملگی تو سن پایین تر معمولا بی دردسر و زودتر از سن من و شماست. یعنی تو این سن قطعا برنامه ریزی دقیق میخواد.

شرایط بیمه بیکاری رو میدونی؟میشه یه توضیح مختصربدی عزیزم؟

عزیزم هر چقدر که سابقه داشته باشی که هیچ سابقه ات محسوب میشه بعد مثلا باید بعد 25 سال بازنشسته بشه دیگه الان 13 سال سابقه داره 12سال هر ماه ماهیانه حق بیمه میده یا اینکه مبلغ اون چند سال رو یکدفعه پرداخت میکنه بعد از اون بازنشستگی میگیره مثل حقوق عادی تامین اجتماعی . میتونه چند سالشو یهو بده بقیه اشم ماهانه 

دنیام بچه هام 🥰  
شوهرم تابستونا تعطیله. غیر از یکی دو هفته یه بار که یه سر میزنه به محل کارش. اما من هر روز میام سر ک ...

عزیزم دو سال هم برو با 15 سال بازنشسته شو 

چون با اومدن بچه دیگه نمیشه انقدر کار کرد

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
چرا عزیزم ؟ دلیلت رو بهم بگو

طبق تجربه اطرافیانم میگم

مامانم و خاله هام و اینا کارای سخت و شیفتی وپراسترس داشتن همشون کادردرمان هستن

همشون هم تازه عروس یا بچه کوچیک داشتن ولی خب اون دوران چه سخت چه اسون گذشته چه خوش گذشته باشه چه بد از یادرفته الان نتیجه ی خوبش مونده فقط

یا مثن من خودم شاید تو بچگی سختی کشیدم از نبودن مادرم ولی الان خیلی راضی ام خیلی باعث افتخارمه 

ولی یکی از خاله هام کارشو ول کرد تو خونه هم ننشست انواع ورزشا و نقاشی و ساز و فلان و بهمان رو امتحان کرد به اصطلاح بعضیا به خودش رسید 

ولی الان پشیمووونه خیلییی،انقدر که تو سن ۴۵ سالگی دوباره کارشو شروع کرد

اصن کار حس مفید بودن میده،من اگه کار نکنم حس بی هدفی و هدر رفتن دارم

شان اجتماعی که یه زن شاغل داره زن خانه دار نداره البته به شغلش بستگی داره ها!

استقلال مالی خیلییی مهمه،همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه زن باید از خودش منبع درامد داشته باشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه