من یک ماه و دو روزه ازدواج کردم. شاغلم با سابقه ی 13 سال. شغلم رو هم دوست دارم هم ندارم! به شدت شغل پر استرسیه. مسئولیت بالایی دارم و اینجوریه که حتی وقتی مرخصی ام هی بهم زنگ میزنن و هی استرس دارم که الان که نیستم اوضاع چطوره و .. رئیسم و بقیه همکارها هم خیلی اهل مراعات نیستن و باعث آزار روانی من میشن. البته اعتراف میکنم که منم خیلی حساسیتم بالاست. از طرف دیگه حجم کار بالا و ساعت کار زیاد توی این سالها خیلی بدنم رو مستهلک کرده. زانو درد گرفتم و کمرم هم گاهی خیلی درد میگیره. سردرد که اغلب دارم و ناراحتی معده هم به شدت؛ به طوریکه یک هفته قبل عروسی دو سه روز بستری شدم بخاطر درد معده. بقیه ش پست بعدی ..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منظورتون از شغل معمولی چیه ؟ آخه سخت نیست برای من که کارم حرفه ای بوده تا الان (مدیر شبکه یک اداره ا ...
نمی تونی دست بکشی نه 😒
هیچی پس صد در صد پشیمون می شی عزیزم ...ادم که نمی تونه شغل سخت داشته باشه پر استرس بعد بخواد تو خونه ارامشم داشته باشه...شما شرایطت یجوریه یکیو باید انتخاب کنی...یا از تعطیلاتت برای بازیابی توانت استفاده کنی
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
این سوالات رو به خودت و ما جواب بده چقدر حقوق می گیری ،آیا پولی که میاری تغییر انچنانی ایجاد می کنه ...
بعضیاش رو گفتم بالاتر . پس انداز دارم. از لحاظ مالی میتونم با سودش خودم رو اداره کنم. حقوق الانم واسه خودمه و تا الان ضرورتی نداشته به شوهرم بدم. غیر از وام ازدواج که برای رهن خونه دادم به شوهرم و خودش هم قسطش رو میده. هیچگونه تعطیلی نداریم غیر از 13 روز عید. 5شنبه ها نمیریم سر کار. مرخصی سالانه هم 24 روز داریم. شوهرم نظر کلی ش اینه که زن شاغل باشه برای خودش بهتره. اما یکی دوبار که گفتم نمیخوام دیگه برم سر کار، هیچ مخالفتی نکرد و گفت باشه نرو. حتی امروز صبح که از سردرد یکی دو ساعت دیرتر اومدم بهم میگفت میخوای کلن امروز نرو استراحت کن.
شوهرم تابستونا تعطیله. غیر از یکی دو هفته یه بار که یه سر میزنه به محل کارش. اما من هر روز میام سر کار. و این برام سخته. حتی یه سفر نمیتونیم بریم. مرخصی بدون حقوق نمیدن. مرخصی های خودمونم که گرفتنش مصیبت داره. اونم فقط 24 روز در سال!
کسایی که به کار کردن عادت دارن، نمی تونن خونه دار باشن من اوایل زندگیم بدم نمیومد از خونه داری، ولی ...
عزیزم فک نمیکنم این شامل همه افراد بشه.من خودم 10سال سابقه کار داشتم .کارمو هم عاشقانه دوست داشتم و خدمت میکردم .الان دوساله ک بخاطر بچه هام خوته داری میکنم.دیگه حاضر نیستم موقعیتمو تغییر بدم.خونه داری خودش یه دنیا عشقه.❤❤
به نظر من حدود 6ماه تا یک سال مرخصی بدون حقوق بگیرید که هم بتونید یکم به خودتون استراحت بدید و هم ببینید که از خونه موندن احساس افسردگی نمی کنید. البته اگر سازمانتون بهتون مرخصی رو بده.
آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹