2821
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 53 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این خیلی زیاد بود اب شره کرد از زیر جارو 

سشوار بگیر توش خشک شه

تا یکی دوروزم روشنش نکن هیچی نشده👌

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اووووووووو چی شد مگههههههه بدبخت چیهههههع خدا نکنهههههههههه ما صفحه گازمون شکست تمام سقوط کرد چی ...

چطورشكست عزيزم؟ منم يه گاز صفحه شيشه پسند كردم ميخوام بخرم. نكنه خداينكرده پس فردا بشكونه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

نه باباهیچی نمیشه

کیسه شودربیاربزارخشک بشه

بعدهم اگه قراره آدم بایه خرابی جاروبرقی بدبخت بشه

پس من که بیشتروسایل برقیم خراب شده حالابایدکفن پوسونده بودم عزیزم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

هیچی نمیشه دو سه روزی روشنش نکن موتور خشک بشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
نترس هیوچی نمیشه من انقده آب رو فرشو با جارو گرفتم هیچیم نشده،تازه لوله ش خنک میشه حال میده😆😆

خخخخ😂😂😂آره لولش که خنک میشه حال میده یه لحظه حسش کردم

😇میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید...😇
میگم تو خیلی ب فکر حال جاروتی میخای یه استخرم ببرش 😆😆😆

جارو من نیس که جارو ننمه😆😈😈

عا فکر خوبیه فردا روشنش میکنم میگیریمش تو لوله آب

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️