ayda_banoo مدیر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 53 عنوان فیلم تایتانیک | مشاهده متن کامل بحث + 10392 بازدید | 32 پست بچه ها میخوایم فیلم تایتانیک ببینیم اما نمیدونم چجور صحنه هایی،داره آخه میخوام با دختر داییم که کوچیکه ببینم ،دیدین شما؟ چیکار کنم؟ خیلی بچه لجبازیه از وقتی فهمید تو فکر فیلمم گیر داده که ببینیم 1397/05/16 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 صحنه انچنانی هم نداره فقط رز برهنه هستش ولی بازم بستگی به سن اون فرد داره😊 صحنه تو ماشينش خيليه اونجا هم جك داره نقاشى ميكنه رز بلاخرررره صحنه اس ديگه شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
مامان_پسرباهوش عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 6510 منکه فیلمشو خیلی دوست دارم.ولی آره صحنه خیلی داره البته با سانسورش هم هست میتونی اونو ببینی.
ayda_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 53 بالاى ١٨ ببين اگه بالاى ١٦ هم هست و خودش اهل فيلم زبان اصلى پس حتما ديده اينجور صحنه ها رو&nb ... دقییییییییییقا معذب میشه آدم
fandoqeaqamon عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3451 بادوبله فارسیش سانسورشدست زبان اصلی صحنه داره،،این ک گیرداده اینوببینیدقطعامنظورش زبان اصلی بوده😂😂😂 ⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠ ( روانشناس💐)
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 اوووف ده ساله زوده شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
ayda_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 53 بادوبله فارسیش سانسورشدست زبان اصلی صحنه داره،،این ک گیرداده اینوببینیدقطعامنظورش زبان اصلی بوده😂😂 ... آره منم همین حدسو میزنم باید بسپرمش به مامانش
بانو_تجلی عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 8395 در حد لب و ایناس دیگ😄 ی کم بیشتر 😆 قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
selena74 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2043 صحنه تو ماشينش خيليه اونجا هم جك داره نقاشى ميكنه رز بلاخرررره صحنه اس ديگه بله درست میگین ولی بچه های امروزی بدتر از اینارم میبینن عزیز🙂من ۲۲ سالمه ولی همین ۶ ماه پیش با شوهرم برای اولین بار دیدمش 🤗
بانو_لی_لی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 4644 خيلي قشنگه ولي براي بچه ها خوب نيست ، من بچه بودم فكر ميكردم فيلم س و پ ر ه
fandoqeaqamon عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 3451 آره منم همین حدسو میزنم باید بسپرمش به مامانش ما۱۰سالمون بود تام وجری میدیدم بچه های الان تایتانیک😂😂😂 ⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠ ( روانشناس💐)
جودی_ابوت2 عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 2116 من هنوزم ازم بپرسن قشنگترین و احساسی ترین فیلمی که دیدی چیه میگم تایتانیک 😍😍😍آره بابا با بچه نبین خوب نیست براش یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
ayda_banoo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 53 ما۱۰سالمون بود تام وجری میدیدم بچه های الان تایتانیک😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂