2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان محصولاتشو از کجا میخرید من بندرعباسم ندیدم جایی محصولات پارس خزر و کسی میدونه بندرعبا کجا میف ...

تو تهران فروشگاه های رفاه تو قسمت لوازم خانگی شون دارن اگر رفاه یا اتکا نزدیکتون هست یه سر بزن

سلام خانومی شما آب مبوه گیریتون چه مدله؟من واسه جهازم مدل ویتافروت خریدم‌‌..سه کارس

چند خریدین؟؟؟ منم میخوام پارس خزر سه کاره بگیرم

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین مارک و مدل‌های جاروبرقی رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه      

لینکش اینه: https://bigsearch.ir/jaroobarghi

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟
سلام شما پارس خزر ویتافروت داری؟میشه بگی راضی بودی یانه

سلام بله خریدم اپا استفاده نکردم بانو گذاشتم کنار ولسه جهازمه...والا بعضیا میگفتن خوب نیس ی خانمی همین سایت گفت من راضیم...همسایمونم با من خرید انگار گفت رتضیم خوبه...دیگه توکل ب خدا تو این گرونی توان خرید خارجیش نیس

مدلشومیشه بگی

ویتا فروت

ببین اینه

https://www.google.com/search?q=مخلوط کن سه کاره پارس خزر&tbm=isch&ved=2ahUKEwiF6pvz2OrwAhVC_4UKHcAVBBwQ2-cCegQIABAC&oq=مخلوط کن سه کاره پارس خزر&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzIECAAQEzIICAAQBRAeEBM6BggAEAcQHjoHCCMQsAIQJzoICAAQBxAFEB46CAgAEAgQBxAeOgYIABANEB46CggAEAcQBRAeEBNQs2VY1XNgznZoAHAAeACAAfICiAHcE5IBBTItNy4ymAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=KACwYIW2EsL-lwTAq5DgAQ&prmd=ivmn&rlz=1CDGOYI_enIR767IR767&hl=en-US#imgrc=JcUojXgFj2X7KM

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️