2777
2789
سونو۳۷زده بود۳کیلو بااختلاف۲۵۰گرم ولی نمیدونم چرادکترکشش میده

البته بیشتر باشه که بهتره،این سه روزهم چیزی نیست صبرکن .واسه ماهم دعاکن زودتر به شما برسیم نی نی مون رو ببینیم

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه تا ۴۰ هفته خیلی دیره نی نی پی پی میکنه....

وای خیلی میترسم ازاین مورد

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
البته بیشتر باشه که بهتره،این سه روزهم چیزی نیست صبرکن .واسه ماهم دعاکن زودتر به شما برسیم نی نی مون ...

از پی پی کردنو شروع دردام میترسم چشم گلم شمام برامن دعاکن

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
دکترمنم گیرداده اول 40هفته،تا بچه وزن بگیره

وای دقیقاااا

شماچندهفته ای؟

تازگی ها تاریخ سزارین رو نزدیک تاریخ زایمان طبیعی میدن

ببخشیدا دور از جون این جم خیلی بیشعورن بعصی دکترا ب خاطره اینکه سزارین نکن امتیاز بگیرن تاریخو نزدیک طبیعی میزنن...

از پی پی کردنو شروع دردام میترسم چشم گلم شمام برامن دعاکن

عزیرم وقتی انقباض شروع شه پی پی میکنه نه درحالت عادی ،من شبش تا صبح انقباض داشتم هر پنج دقیقه ،،،،بچه م پی پی کرد،،،،ولی فورا بر داشتنش،دیگه 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
عزیرم وقتی انقباض شروع شه پی پی میکنه نه درحالت عادی ،من شبش تا صبح انقباض داشتم هر پنج دقیقه ،،،،بچ ...

خداخیرت بده خیالم راحت شد نسبتا

بچه دومته؟

2790
2778
2791
2779
2792