2777
2789
تو همه سایت ها نوشته بی بی چک ۶ تا ۱۴ روز بعد از اقدام تشخیص میده که 🙁🙁🙁 ای بابا 

اقدام نه لقاح😐

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال باش ازدواج اولم یه سال گشم انتظار بودم نشد...دقیقا وثتی که منتظر نبودم دقیقا وقتی که فکر میکر ...

چی شد عزیزم شوهرتون راضی شد ب نگه داشتن نی نی؟ب خانوادتون گفتین باردارین؟

😂😂😂👍👍👍😁😁😁

البته من دوره هام 40 روزه هست یعنی اگه بخوام تا تاخیر پری صبر کنم یعنی باید حدود 20 روز از اقدامم گذشته باشه.. فکر کنم در مورد من قبل از تاخیر هم جواب بده البته بین خودمون باشه من دیروزم گذاشتم منفی شد  

دخترم تمام زندگی من
من خودم ٦روز از موعدم گذشت بي بي چك ي حاله كم رنگ نشون داد.. ازمايشم ك دادم بتام ٩٨بود.. گفت مشكوكه ...

بی خود گفتن مشکوکه بارداری من تازه 27 بودم گفتن مشکوکه بعد 48 ساعت بعد دوباره آز دادم شد 198

اگه بتا بالای 25 باشه بارداری عزیزم 

منم تقریبا باید ۱۰ روز دیگه صبر کنم 😐😐😑😑😑😑

منم 11 روز اما اصلا حالشو ندارم. تو علائم پریودی داری؟؟ من نوک سینه هام از دیشب تا حالا داره کنده میشه

دخترم تمام زندگی من
بی خود گفتن مشکوکه بارداری من تازه 27 بودم گفتن مشکوکه بعد 48 ساعت بعد دوباره آز دادم شد 198 اگه بت ...

خدا كنه .. 

والا ي جوري گفت نا اميد شدم.. اخه من لك بيني هم دارم.. همش فك ميكنم ميخام پريود بشم اما نميشم

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊
منم 11 روز اما اصلا حالشو ندارم. تو علائم پریودی داری؟؟ من نوک سینه هام از دیشب تا حالا داره کنده می ...

نه فقط زیر دلم‌۱ کم درد میکنه سمت راست 

ما  3 تا