2777
2789
عنوان

میگوو‌

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
چطوریه عزیزم؟

من زیاد دستکاری نمیکن میگوهامو سرخش میکنم برنجو به شکل کته میذارم به اون مرحله که رسید سوراخ سوراخ شه با میگو زعفران و پیاز داغ هم میزنم دلم بخواد زیرش سیبزمینی میذارم میذارم دم بکشه با سالاد شیرازی خیلی خوشمزه میشه .البته میگوی فریز خریدم واقعا بی مزه هستن ولی از طرفهای ارس میاوردن چه عطر و بویی داشت !!!!

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روش جنوبی میگم .واسه پلو باید کشنیز و شنبلیه که شنبلیه خیلی کمتر از گشنیز باشه رو پاک کنید و خورد کنید .بعد یه پیازه بزرگ و سرخ کنید با ادویه و بعد یه عالمه سیر و بهش اضافه کنید سیر خرد شده .وقتی تفت دادید و طلایی شد سبزی اضافع کنید از قبل میگو بزارید تو ابجوش چند تا جوش بخوره بعد از اب در بیارید بزارید ابش بره و به سبزیتون اضافه کنید و بعد پلو دم بدید اینو بزارید لای پلوتون تا دم بکشه 😊

دوستان طرزتهیه میگو رو ب من بگیدممنون

اول میگو رو با سیر و ابلیمو و فلفل سیاه و نمک و یکم جعفری خورد شده مزه دار کن یکمم بهش روغن بزن بزار تو ظرف در بسته بزار تو یخچال ۱ ساعت بمونه بعد درش بیار .پودر سوخاری(کنتاکی) و ارد سوخاری و یکم پودر سیر و نمک و فلفل قاطی کن .میگوهارو اول بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو پودر و حسابی بغلطونش بعد دوباره بزارشون تو یخچال نیم ساعت ولی درشو نبند بعدم درش بیار و سرخ کن خیلی خوش مزه میشه.این دستورو از کانال خانوم سایو ک تو نی نی سایت عضوه گرفتمو درست کردم عالی شد

اول میگو رو با سیر و ابلیمو و فلفل سیاه و نمک و یکم جعفری خورد شده مزه دار کن یکمم بهش روغن بزن بزار ...

ممنونم عزیزم 

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️