2777
2789
عنوان

عینک یا لنز

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 44 پست
چجوری بهداشت رو رعایت میکنین ؟ میش لطفا ب منم بگین چون تجربه ای ندارم و نمیدونم😘😘

خیلی راحته. خاستی لنز بذاری دستتو با صابون بشور . هروقتم خاستی دربیاری دستتو بشور لنزو دربیار. با سرم شستشو لنز رو بشور بذار تو جا لنزی که قبلا مواد نگهدارنده لنز ریختی

🐤جوجه‌ی من،خدا نگهدارت باشه ان شاالله🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری بهداشت رو رعایت میکنین ؟ میش لطفا ب منم بگین چون تجربه ای ندارم و نمیدونم😘😘

حتما لنزتو تو جالنزی تمیز با مایع لنز بذار قبل از استفاده حتما دستاتو بشور بعدش هم با سرم لنزتو بشور بعد تو چشت بذار مواظب باش لنزت پاره یا خشک نشه

مارک بد نگیر از الان هم بذار تا چشت عادت کنه بعضیا اولین بار میذارن چششون به شدت قرمز میشه

حتما لنزتو تو جالنزی تمیز با مایع لنز بذار قبل از استفاده حتما دستاتو بشور بعدش هم با سرم لنزتو بشور ...

چ مارکایی خوبن

بذارم تو مایع لنز از خشکی و پارگیش جلوگیری میکنه؟

چ مارکایی خوبن بذارم تو مایع لنز از خشکی و پارگیش جلوگیری میکنه؟

من هم کره ای استفاده کردم هم اینترنتی خریدم هم از دکتر و همه جا

میتونم ی ادرس اینترنتی بهت بدم یکم گرونه ولی سبکتر و راحترن 

البته تو شهرت بری عینک فروشی بگی ی لنز خوب میده 

من هم کره ای استفاده کردم هم اینترنتی خریدم هم از دکتر و همه جا میتونم ی ادرس اینترنتی بهت بدم یکم ...

میش ادرسشو بدی ؟

چن بود قیمتش اونی ک از اینترنت خریدی ؟

من ی عینک فروشی رفدم گف لنز بزنی بعد ی مدت چشت ی مشکلی ک الان یادم نی اسمشو🤔 میگیره

نگران نباشم ؟علکی نگرانم کرده؟