2777
2789
عنوان

شام پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 56 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو دیس بکش دورشو گوجه بزار و فلفل سبز و لیمو ترش و نارنج با جعفری خوشگل تزئین کن.پرسی نکشیا😒

چشم😊😊😊

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

ببین نصف جوجه بگیر نصف کوبیده بعد تو چند ظرف کنار هم بچین  تو هر دیس سه تا کوبیده سه تا جوجه یه در میون . 

نیاز نیست خورشت اینا درست کنی چون معمولا کباب باشه خورشت خورده نمیشه . 

برای هر نفر دوتا سیخ در نظر بگیر کم نیاد . 

کنارش سوپ شیر . یه دوتا ظرف کوچیک کشک بادمجان که اینور و انور سفره بزاری کنارشم نون سنگک مربعی برش برن بزار . یه ظرفم جانبو شلز درست کن بزار وسط . سالادم سالاد کاهو بزار . ژله فراموش نشه . 

ببشترم سعی کن با چیدمان سفره ات رو قشنگ کنی . بشقاب پلو خوری روش پیش دستی سالاد رو پیش دستی کاسه سوپ . قاشق غذا خوری و قاشق سوپت سمت راست چنگال و قاشق دسرت سمت چپ . 

دستمال رو شکل گل درست کن و زیر لیوانت بالای سمت راست بشقابقت بزار . 

کبابت رو که داخل ظرف میچینی واسه زیرش از جعفری استفاده کن لیمو برش زده بزار کنارش 

اخرین بار جاریم تو مهمونی پاگشای پسرش که 100 نفر دعوت کرده بود و شام مفصل داد فقط 1 میلیون میوه رو د ...

دارندگی و برازندگیه 

ببین نصف جوجه بگیر نصف کوبیده بعد تو چند ظرف کنار هم بچین من تو هر دیس سه تا کوبیده سه تا جوجه یه در ...

مرسی گلم خوب بود

واسه برنجتم میخوای دم بزاری ته دیگش رو ته چین بزار بعد برش بزن تو دیس بچین روش زرشک و خلال پسته بریز . 

این چیزا هزینه نداره ولی به سفره حالا تجملاتی میده . 

و اینکه همش رو روز قبل باید انجام بدی و اماده کرده باشی موقع اومدن فقط بچینی نهمی‌کنم مهمون اومد تازه دستمال برداری شکل گل کنی .