2777
2789
عنوان

درد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 46 پست
عزیزم بعضیا اینطورین بعضیام حتی باید بیمارستان بستری بشن حتی من شنیدم بعد یبار زایمان خوب میشه ادم

اره منم شنیدم ابجیم هم دوران مجردیش همیشه تو پریودی غش میکرد از درد ولی بعداز زایمان دردش عادی شده ی درد کاملا عادی نه لخ اون شدت.

بعضيا اصلا دردي ندارند اصلاااااا يعني اصلا فرقي با روز عادي ندارند

اره منم سالهای اول پری اصن نمیدونستم ک پری شدم بعد یکی دوسال درد گرفتم ک بعد ازدواج کمتر شد بعضی وقتا هس بعضی و قتا نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش بخوري!؟ مفناميك خونريزي رو كم ميكنه مث استامينوفن رازيانه و زيره از بعد از اتمامش تا شرو ...

از چند روز قبل هم كاهو كلم و پياز و در كل سالاد ميگن نخوريم درد بيشتر ميكنه

برا خانومهاي باردار هم ميگن ك قبل از زايمان اينا نخورن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

کسایی که درد داشتین زیاد راحت باردار شدید؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بعد چند ماه اقدام باردارشدید؟من چهار ماهه اقدام کردم فعلا نتیجه نگرفتم گفتم برم دکتر شاید ربط داشته ...

آره حتما سونو بده.. شانس من گفت همون ماه اول باردار شدم ، توی بارداری سایز کیست کاهش پیدا کرد و بعدم درش آورد دکترم

Big ups
فقط روز اول و دوم.دکتر به یکی از فامیل هامون گفته بود تو تهران

من این ماه روزِ ششم پریودیم فقط یه دونه خوردم کلا قطع شد🙁

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عزیزم بعضیا اینطورین بعضیام حتی باید بیمارستان بستری بشن حتی من شنیدم بعد یبار زایمان خوب میشه ادم

مامان من با چندتا زايمان طبيعي تا اخرين بار درد داشت  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
آره حتما سونو بده.. شانس من گفت همون ماه اول باردار شدم ، توی بارداری سایز کیست کاهش پیدا کرد و بعدم ...

خوش بحالتون 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

گلم منم پریودی های دردناکی دارم،ولی الان چند سال روز اول پریودی شیاف دیکنوفناک می زارم،راحت شدم 

من راحت باردار شدم ،بعد از زایمان هم هنوز پریودیام درد داره،خداروشکر مشکلی ندارم،با شیاف دردم خوب می شه

ی سوال بی ربطه اما حالا ک دور همیم بزار بپرسم

بچه ها من دندون عقلم اون بالائیه داره در میاد انقد درد داره نمیتونم دهنمو باز کنم یا غذا بخورم چکار کنم دردش کم شه یا زود در بیاد؟؟؟؟

من خیلی دردش کمه بعضی وقتا حتی اصلا درد نداره برعکس مامانم جیغ میکشید گاهی حتی… تا حالا پزشک زنان ب ...

نه این ماه میخوام برم.چون چهارماه هم هست برای بارداری اقدام کردم گفتم شاید ی مشکلی باشه که تا حالا نتیجه نگرفتم

عزیزم اگه میخوای زود تر باردار شی هفته ای یه دونه ویتامین E بخور، ایشالا این بار باردار میشی

اخه من اصلا قرص های شیمیایی نمیخورم و فقط از داروهای کیاهی استفاده میکنم

اخه من اصلا قرص های شیمیایی نمیخورم و فقط از داروهای کیاهی استفاده میکنم

ویتامین که ضرر نداره ، حالا یه سونو بده ایشالا چیزی نیست

تا دو سال طبیعیه اگه باردار نشدی گلم

Big ups
2790
2778
2791
2779
2792