سلام دوستان من دردای پریودیم خیلی زیاده و تحملش برام خیلی سخته.درست از موقع شروع شدن درد میگیرهه تا دوروز وهمش باید قرص مسکن بخورم تا بتونم تحمل کنم کسی میدونه دلیلش چیه؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
آره حتما سونو بده.. شانس من گفت همون ماه اول باردار شدم ، توی بارداری سایز کیست کاهش پیدا کرد و بعدم ...
خوش بحالتون
من خیلی دردش کمه بعضی وقتا حتی اصلا درد نداره برعکس مامانم جیغ میکشید گاهی حتی… تا حالا پزشک زنان ب ...
نه این ماه میخوام برم.چون چهارماه هم هست برای بارداری اقدام کردم گفتم شاید ی مشکلی باشه که تا حالا نتیجه نگرفتم
عزیزم اگه میخوای زود تر باردار شی هفته ای یه دونه ویتامین E بخور، ایشالا این بار باردار میشی
اخه من اصلا قرص های شیمیایی نمیخورم و فقط از داروهای کیاهی استفاده میکنم