ویدا77 مدیر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 775 عنوان قبولی پزشکی با رتبه بالا؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 7073 بازدید | 44 پست لطفا بگین تا حالاکسیو دیدین با یه رتبه بالا پزشکی بیاره 1397/05/14 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدری_هپبورن عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 988 استارتر من ی چیزی ب اسم پزشکی تعهدی شنیدمنمیدونم با چه رتبه ای میگیره،ولی بالاتر از رتبه معمول پزشکی هاست،اونو از مشاور بپرسید بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
nazi__nana عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1937 استارتر من ی چیزی ب اسم پزشکی تعهدی شنیدم نمیدونم با چه رتبه ای میگیره،ولی بالاتر از رتبه معمول پزش ... تعهدی اصلا خوب نیست یکی از بچه های مدرسه ما سال ۹۵ با ده هزار کشور رفت تعهدی زاهدان باید وقتی درسش تموم شد بره تو روستاهای سیستان بلوچستان نزدیک پونزده سال اونجا بمونه به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻⚕️💗💗
آدری_هپبورن عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 988 تعهدی اصلا خوب نیست یکی از بچه های مدرسه ما سال ۹۵ با ده هزار کشور رفت تعهدی زاهدان باید وقتی ... با ده هزار رفت پزشکی تعهدی؟ بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
melika_71 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4517 تعهدی اصلا خوب نیست یکی از بچه های مدرسه ما سال ۹۵ با ده هزار کشور رفت تعهدی زاهدان باید وقتی ... خیلی ی ی ی ی بده زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
nazi__nana عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1937 با ده هزار رفت پزشکی تعهدی؟ بله ده هزار کشوری و پنج هزار منطقه کارنامشم تو سایت قلمچی هست به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻⚕️💗💗
آدری_هپبورن عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 988 بله ده هزار کشوری و پنج هزار منطقه کارنامشم تو سایت قلمچی هست چ جااالب،نمیدونستم برای تعهد اینقد بالا میگیره فکر میکردم نهایت ۳هزار:/ بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
nazi__nana عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1937 چ جااالب،نمیدونستم برای تعهد اینقد بالا میگیره فکر میکردم نهایت ۳هزار:/ با سه هزار و چهار هزار کشور میشه پزشکی زاهدان و زابل ملی قبول بشی به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻⚕️💗💗
آدری_هپبورن عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 988 با سه هزار و چهار هزار کشور میشه پزشکی زاهدان و زابل ملی قبول بشی نه بابا،جدیدا؟ سالی ک من کنکور دادم نمیشددانشگاه زاهدان دانشگاه خوبیه بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
nazi__nana عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1937 نه بابا،جدیدا؟ سالی ک من کنکور دادم نمیشد دانشگاه زاهدان دانشگاه خوبیه میشه عزیزم برو تو سایت قلمچی یا گزینه دو. کارنامه هارو ببین حتی ۹۶ هم همین جوری بوده البته سه هزار و چهارهزار کشوری نه منطقه به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻⚕️💗💗
آدری_هپبورن عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 988 میشه عزیزم برو تو سایت قلمچی یا گزینه دو. کارنامه هارو ببین حتی ۹۶ هم همین جوری بوده البته سه هزار و ... آها کشوری،فکر کردم منطقه میگی بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
petrostirjfitjfj عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1042 به شوهرم میگم بیا همه چیو بفروشیم بریم آلمان پزشکی و دندون بخونیم به نظرتون عاقلانست؟از همه چی دور م ... رفتی؟
mim_y عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 602 نه😞☹۵۰۰ میلیون داری برو صندلی بخر چه جالب پس سال ۹۷ صندلی پزشکی ۵۰۰ تومن بودالان ۳ میلیارده _و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.
mim_y عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 602 بله ده هزار کشوری و پنج هزار منطقه کارنامشم تو سایت قلمچی هست ببخشید منطقه چند بود این دوستتون؟ _و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.
mim_y عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 602 به شوهرم میگم بیا همه چیو بفروشیم بریم آلمان پزشکی و دندون بخونیم به نظرتون عاقلانست؟از همه چی دور م ... رفتی اونجا؟اگه رفتی که خوش به حالت عاقلانه ترین کار ممکن رو در زمان خودت کردی.. _و جوان هایی که پیر شدن قلب هایشان را به چشم دیدند.