سلام
قبل هر چیزی میخواستم از همه تون خیلی خیلی تشکر کنم که همیشه به من محبت دارین و تنهام نمیزارین.
من خیلی موقع ها که از همه چی خسته میشم فقط شما هستین که با محبتتون خوشحالم میکنین.
خیلی خیلی دوستتون دارم و ممنونتونم...
نان باگت خونگی:
ارد : 3 الی 4 لیوان
اب ولرم : یک لیوان
شکر : دو قاشق غذا خوری
خمیر مایه : دو قاشق غذا خوری سر خالی
شیر خشک : سه قاشق غذا خوری
بهبود دهنده : یک قاشق مربا خوری
نمک : یک قاشق چایخوری
روغن مایع : یک سوم لیوان
تخم مرغ : یک عدد درشت
.
.
.
.
.
.
.
برای هر خمیر گیری نون از قاشق فلزی و ظرف های استیل یا چینی استفاده نشود.
مواد خشک رو باهم مخلوط و الک کنید.
مواد مایع هم جدا گانه مخلوط کنید در ظرف شیشه ای.
از مواد خشک کم کم اضافه کنید به مایعات و با سر خمیر گیر یک ربع بزنید .
سه لیوان ارد و اضافه کنید ولی از لیوان چهارم ارد قاشق قاشق بریزید.
خمیر اولش چسبنده است ولی با زدن زیاد یا ورز دادن زیاد چسبندگی ان از بین میرود پس ارد بیشتری به خوردش ندید
خمیر نباید به دست بچسبد.
حالا با یک برش زن خمیر را به چهار یا هشت یا دوازده قسمت تقسیم کنید .اندازه نون ها بستگی به شما داره.
با کف دست هر خمیر را گرد کنید توی سینی که قراره بره تو فر بزارید زیرش هم کاغذ روغنی باشه.
با یه پارچه نازک بپوشونید و دو ساعت در جای گرم استراحت بدید.
بعد برای رومال روی نان ها از شیر یا روغن یا ماست استفاده کنید و بزارید تو فر با دمای 160 تا طلایی شدن نان ها. .
.
.
.
نان باگت
دستور دقیقا مشابه بالاست . فقط وقتی خمیر گیری کردید قبل از استراحت هر چونه خمیر رو به شکل بیضی باز کنید و رول کنید اواسط کار گوشه های خمیر رو بیارید داخل خمیر و رول کنید و تو سینی استراحت بدید دو ساعت .رومال زده بزارید تو فر .
نان تست
دستور همینه فقط خمیر را رول کنید بزارید تو قالب نون تست دو ساعت استراحت در قالب را بزارید بعد بره تو فر .
کیفیت این نون ها واقعا عالیه یک بار امتحان کنیدفقط.
نوش جون