2737
2734

سلام

قبل هر چیزی میخواستم از همه تون خیلی خیلی تشکر کنم که همیشه به من محبت دارین و تنهام نمیزارین. 

من خیلی موقع ها که از همه چی خسته میشم فقط شما هستین که با محبتتون خوشحالم میکنین. 

خیلی خیلی دوستتون دارم و ممنونتونم...


نان باگت خونگی: 

ارد : 3 الی 4 لیوان 

اب ولرم : یک لیوان 

شکر : دو قاشق غذا خوری 

خمیر مایه : دو قاشق غذا خوری سر خالی

شیر خشک : سه قاشق غذا خوری 

بهبود دهنده : یک قاشق مربا خوری 

نمک : یک قاشق چایخوری 

روغن مایع : یک سوم لیوان

تخم مرغ : یک عدد درشت

.

.

.

.

.

.

.


برای هر خمیر گیری نون از قاشق فلزی و ظرف های استیل یا چینی استفاده نشود. 

مواد خشک رو باهم مخلوط و الک کنید.

مواد مایع هم جدا گانه مخلوط کنید در ظرف شیشه ای.

از مواد خشک کم کم اضافه کنید به مایعات و با سر خمیر گیر یک ربع بزنید . 

سه لیوان ارد و اضافه کنید ولی از لیوان چهارم ارد قاشق قاشق بریزید. 

خمیر اولش چسبنده است ولی با زدن زیاد یا ورز دادن زیاد چسبندگی ان از بین میرود پس ارد بیشتری به خوردش ندید 

خمیر نباید به دست بچسبد.

حالا با یک برش زن خمیر را به چهار یا هشت یا دوازده قسمت تقسیم کنید .اندازه نون ها بستگی به شما داره. 

با کف دست هر خمیر را گرد کنید توی سینی که قراره بره تو فر بزارید زیرش هم کاغذ روغنی باشه. 

با یه پارچه نازک بپوشونید و دو ساعت در جای گرم استراحت بدید.

بعد برای رومال روی نان ها از شیر یا روغن یا ماست استفاده کنید و بزارید تو فر با دمای 160 تا طلایی شدن نان ها. .

.

.

.

نان باگت 

دستور دقیقا مشابه بالاست . فقط وقتی خمیر گیری کردید قبل از استراحت هر چونه خمیر رو به شکل بیضی باز کنید و رول کنید اواسط کار گوشه های خمیر رو بیارید داخل خمیر و رول کنید و تو سینی استراحت بدید دو ساعت .رومال زده بزارید تو فر . 

نان تست 

دستور همینه فقط خمیر را رول کنید بزارید تو قالب نون تست دو ساعت استراحت در قالب را بزارید بعد بره تو فر .

کیفیت این نون ها واقعا عالیه یک بار امتحان کنیدفقط. 

نوش جون 


Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

وای خوش بحال همسر و بچت بانوی هنرمند

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

میشع به عنوان خمیر پیتزا هم استفاده کرد ازش؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

به به چه کدبانویی عشقم 😍😍😍❤❤❤

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
2738

سلام خسته نباشید خانم وکدبانوی مهربون 

خداقوت... خیلی زحمت میکشید که طرزتهیه روهمراه عکسا میذارید 🌹💖لاییییییک 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687