2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 30 پست
کارمو دوست ندارم بخاطر قسط وام ازدواجم کار می کنم

یه کار نیمه وقت خوب پیدا کنی بهتره تا بیکار بشینی خونه خود دانی اما با همه سختیاش می ارزه کار کردن چون استقلال داری و قدرتت بیشتره تو تصمیم گیریا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تو شرایط ضمن عقد لحاظش میکردی..........من خودم شاغلم از اولم دوست داشتم بعنوان یه زن استقلال ما ...

میگه بشین خونه خانومیتو بکن هر چقدر بخوای بهت پول میدم به کا نیازی نداری

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
میگه بشین خونه خانومیتو بکن هر چقدر بخوای بهت پول میدم به کا نیازی نداری

البته یه چیزی بهت بگم، مردا تو عقد حرف زیاد میزنن، به حرفهاشون خیلی اعتماد نکن و همه پلهای پشت سرتو خراب نکن.ممکنه الان اینو بگه ولی چند سال دیگه برای یه ذره پول که ازش میخوای پوستت کنده بشه

یه کار نیمه وقت خوب پیدا کنی بهتره تا بیکار بشینی خونه خود دانی اما با همه سختیاش می ارزه کار کردن چ ...

حق باتوست خونه نشستن برای من که 10 ساله دارم کار می کنم خیلی سخته

من شاغلم و حقیقتا دوست ندارم کار کنم ولی همه میگن خوبه و از هر جهت هم همراهی دارم ولی باز خوشم نمیاد از کار کردن و آرامش خونه رو میخوام

ولی انقد که همه دور و بری هام(وقتی میگم همه یعنی واقعا همه) میگن  حیفه نیا بیرون هنوز دارم کار میکنم.

ولی اگه شما علاقه داری به کارت و  این جزو شروط ازدواجت بوده بحثش جداست و از نظر اخلاقی ایشون موظف هستن که راضی باشن ولی با دعوا نه با آرامش دعوتش کن به حرف زدن و بررسی موضوع

همسرتون رو باید قانع کنید و بگید که از نظر روحی روانی به این کار نیاز دارم و از انجام دادنش لذت میبرم و صرفا پول دلیل کار کردنم نیست و با کار کردن احساس بهتری نسبت به خودم دارم و دلم نمیخواد وقتم رو صرفا توی خونه بگذرونم و دلم میخواد همراهی همسرم رو داشته باشم تا کمترین تاثیر منفی رو توی زندگیم ببینم

بهش بگو میدونم تو برای رفع نیاز های من توانا هستی و من همیشه تو رو تکیه گاه خودم میدونم و این درآمد در برابر تامین های تو دیده نمیشه و همین نشون دهنده اینه که کار کردن رو صرفا بخاطر پول در آوردن نمیخوام و صرفا از نظر روانی نیاز دارم که مشغول باشم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اینم دلیلیه ولی بازم از نظر من موجه نیس😁

از نظر من موجهه 😅

شوهرم توی همه کارهای خونه کمک میکنه

جارو میکشه سرویس بهداشتی میشوره  لباس پهن میکنه تا میکنه روی غذا حساس نیست و هر چی باشه میخوره تمیز کاری میکنه مرتب میکنه کلا زیاد کمک میکنه کمک بخوام توی آشپزی هم دست به فرمانه 

صبح ها پدر شوهرم منو میبره و میاره 

با اینکه کل مسیر خونه تا محل کارم ده دقیقه هم نمیشه ولی میگه اینجوری صبح بیشتر میخوابی کمتر اذیت میشی مادرشوهرم غذا نداشته باشم بهم میده ولی من بااااز هم دوست ندارم کار کنم😅

از تنبلی نیست واقعا از خستگیه روحیه

واقعا کارم پر استرسه به روحیه م نمیخوره

دیشب درب و داغون بودم نه از نظر خستگیا از نظر روحی واقعا دلم آرامش میخواد زندگی میخواد بوی خوبِ خنده میخواد نه محیطی که همش غمه همش توش گریه ست همش توش ناله ست 

گاهی وقتا میگم کاش درس نمیخوندم😂😂

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از نظر من موجهه 😅 شوهرم توی همه کارهای خونه کمک میکنه جارو میکشه سرویس بهداشتی میشوره  لباس ...

منم همین شرایطو دارم ولی اصلا دوسندارم خونه بمونم .ادم از پس فرداش خبر نداره چی میشه .بعدم به دوستمون جواب ندادم که ناراحت نشه اینکه مردی زنش شاغل باشه و کمک نکنه از خودخواهیشه  بازم 

۱۰۰ ٪ کار.سعی کن قانعش کنی.با احترام به نظرات دوستان اینکه میگن بشین خونه خانمی بکن رو اصلا نمیپسندم. یک زن حتما بایستی در اجتماع حضور داشته باشه،خونه نشینی با کارهای تکراری که میتونی با مدیریت صحیح تو ۱ ساعت تمومش کنی،فقط مستهلکت میکنه.من اصلا موافق نیستم.

من شاغلم. از سال 83 قبل از ازدواجم و مخالفتی نداشت همسرم در واقع از خداش هم بود

و همچنان شاغلم و کارم دوست دارم اگرچه که گهگداری خسته میشم و دوست دارم خونه بمونم ولی حداکثر یکی دو روز .. عادت کردم به بیرون از خونه و کار و بسیار بسیار از لحاظ مالی استقلال دارم .. که مهم ترین نکته همینه .. به نظر من که کارت ادامه بده به خصوص اگر حقوق و مزایای شغلت خوبه و صرف داره

همینی که هست
من شاغلم و حقیقتا دوست ندارم کار کنم ولی همه میگن خوبه و از هر جهت هم همراهی دارم ولی باز خوشم ...

همیشه برعکسه برای کسایی که کار می کنن آرامش خونه لذت بخشه ولی وقتی خونه دار بشی دلت برای کارکردن بیرون از خونه تنگ میشه! بنظر من یه کار نیمه وقت که سه چهار ساعت باشه بهترین گزینه است خیلی از کارها 8 تا 10 ساعت یکسره هستن و بعضی کارها 12 ساعت اینجوری زن از زندگی و همسر و بچه چیزی نمی فهمه و وقتی مردش میاد خونه عوض اینکه بهش آرامش بده خودش خوابش می بره از خستگی! 

همیشه برعکسه برای کسایی که کار می کنن آرامش خونه لذت بخشه ولی وقتی خونه دار بشی دلت برای کارکردن بیر ...

بعید میدونم من دلم تنگ بشه چون حقیقتا توی خونه آرومم قبل از اشتغال هم همینطور بودم من یه کم روحیاتم فرق میکنه حتی از بازار رفتن هم خوشم نمیاد فقط خونه رو دوست دارم وای عشق میکنم توی خونه

حقیقت اینه که خستگیم روحیه نه جسمی ساعت کاریم اداریه پس خستگی جسمی به اون صورت مفهومی نداره برام روحی خسته م