2777
2789
نه هنوز بهش نگفتم ، صبح ک رفت سر کار پاشدم بی بی چک زدم ، حالا نمیدونم چجوری بگم بهش

یه پاپوش بچگانه بخر . کادو کن بهش بده بزار باز کنه . ربان ببند دور شکمت بصورت پاپیونی . غیر مستقیم به چالش بکش و سوپرایز کن 

اره خوب ولی ادم همش دلش میخواد زودتر بشه ، شوهرم خیلی بی تاب بود همش استرس داشت که چرا نمیشه 

الهی عزیزدلم میدونم چی میگی۰منم خودم بعد ۵ماه باردار شدم 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرررسی از همتووون ، باااورم نمیشه بخدااا اینقد اشک ریختم

عزیزممممممم❤

خیلی خیلی خیلی تبریک میگم 

انشاالله به سلامتی بیاد توی بغلت❤❤❤❤❤❤❤

انشاالله که خوش عاقبت و خوش قدم و خوش روزی باشه و زیر سایه پدر و مادر خوشبخت و موفق بشه😍😍😍😍😍

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

مبارکت باشه عزیزم تورو خدا واسه ما منتظرا دعا کن ازاین چشم انتظار بیرون بیایم😢😢

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
بیشتر ببینید
عزیزممممممم❤ خیلی خیلی خیلی تبریک میگم  انشاالله به سلامتی بیاد توی بغلت❤❤❤❤❤❤❤ انشاالله که ...

مرررسی عزیزم از دعاهای خوبت ایشالا تو هم به هرچی تو دلته برسی 😍😘😘😘

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...
مبارکت باشه عزیزم تورو خدا واسه ما منتظرا دعا کن ازاین چشم انتظار بیرون بیایم😢😢

از ته دلم دعااا میکنم ایشالا شما هم بزودی دامنتون سبز شه... 124000 تا صلوات نذر کن ایشالا حاجت میگیری

از ته دلم دعااا میکنم ایشالا شما هم بزودی دامنتون سبز شه... 124000 تا صلوات نذر کن ایشالا حاجت میگیر ...

تمام نذر هارو کردم اینم انجام میدم چه جوری روزی ۱۰۰تا ۱۰۰تا اضافه میشه

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
بیشتر ببینید
تمام نذر هارو کردم اینم انجام میدم چه جوری روزی ۱۰۰تا ۱۰۰تا اضافه میشه

نه هر روز هر چقد میتونی بخون ظ، من روزی 1000 تا میگم ولی اگه ی روز نمیتونی شده 5 تا صلوات بفرست ولی قطعش نکن

نه هر روز هر چقد میتونی بخون ظ، من روزی 1000 تا میگم ولی اگه ی روز نمیتونی شده 5 تا صلوات بفرست ولی ...

ممنونم گلم

بیشتر ببینید