2777
2789
عنوان

درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست
واااااای خدایا به اون بچه کوچیک رحم میکردی😔😔😔😔😔😔😔

خدا بمنم رحم نکرد منم اینجور بودم ۴۰روزم بود مادرم فوت شد الان تکرار همون سرنوشت غم انگیز احساس میکنم اون بچه غم داره همیشه مث من 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دردناک خدا بهتون صبر بده😢😢😢😢

ممنونم عزیزدلم ...تا ابد ی جای خالی تو قلبش میمونه میشناسم این دردِ ناعلاج و ....۳روزه پای چشام خشک نشده

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
خدا بمنم رحم نکرد منم اینجور بودم ۴۰روزم بود مادرم فوت شد الان تکرار همون سرنوشت غم انگیز احساس میکن ...

😢😢😢😭یاد گذشته انداختی ام خواهر ۲۸ ساله ام چهل روز بعد زایمان فوت کرد دخترش سه روز دیگه تولدشه میشه ۱۷ ساله

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
ممنونم

خدا رحمتش کنه  عریزم منم پارسال دختر داییمو از دست دادم یه بچه یکساله ویه بچه هفت ساله داشت هنوز که هنوزه نمیتونم کنار بیام یادم میاد اشکم میاد اما کاری نمیشه کرد خواهر دوقلوش از غصه سقط کرد

خدایا نظری شاید بشود فرجی
خدا رحمتش کنه  عریزم منم پارسال دختر داییمو از دست دادم یه بچه یکساله ویه بچه هفت ساله داشت هنو ...

آخی خدارحمتش کنه....من خودم این زجرو کشیدم خدا چرا من و ساتیار جونو بی مادر کرد چرا بایدتا ابد بسوزیم چرا باید جای خالی باشه تو زندگیامون

چند روز پیش بچشو برده بود آتلیه چه عکسایی ازش گرفت رو وضعیتش میذاشت....شب آخر ۲ساعت قبل تصادف عکس پسرشو گذاشت و گفت همین الان یهویی😋 ساعت ۲و ۲۰دقیقه بازدید آخرش بود ساعت ۳تصادف شد

چند روز پیش بچشو برده بود آتلیه چه عکسایی ازش گرفت رو وضعیتش میذاشت....شب آخر ۲ساعت قبل تصادف عکس پس ...

بخدا مثل دختر داییم اونم دو ونیم شب از مشهد میومدن یه مرد بی خبر شراب خورده بود به سرعت میزنه به ماشین اینا دقیقا سر چهارراه خونشون 

خدایا نظری شاید بشود فرجی
فاتحه براش میخونیم.خدا به خانواده صبر بده اون طفل معصوم عاقبت بخیر شه الهی همچنین به شما خدا بهتون ...

یک دنیا ممنونم