2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله دخترخودت،اره عزیزم باید بالاتر باشه ولی دخترم نمیزاره که

آخـــــــــــــــــی عزیزم 😍😍😍😍 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
الگو کشیدی؟ جنس پارچه چیه ؟

نه الگو گه بلد نیستم من😂جنس شلوار ریون جنس نیم تنش نخ،ببین پارچرو از وسط نصف کردم که دولا بشه بعد یکی از شلواراشو گذاشتم رو پارچه و یکم بزرگتر بریدم،وبعد دوختم کلا براهمه لباساش همین کارو میکنم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
نه الگو گه بلد نیستم من😂جنس شلوار ریون جنس نیم تنش نخ،ببین پارچرو از وسط نصف کردم که دولا بشه بعد ی ...

پایین شلوار و بالای لباس چه طور دوختی؟

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
پایین شلوار و بالای لباس چه طور دوختی؟

خب برا این شلوار که اون قسمت تنگ ،اول که بلند دوختم بعد کوتاش کردم تا پایین‌زانوش،بعد یه پارچه که عرضش پهن باشه برا چین دادم برداشتم،یذرزه میدوختم یذره دوتیکه میکردم برمیگردوندم روهم،بعد میدوختم،بالای پیراهن و اول دوختم پارچت باید اندازه دور شونت نباشه باید یکم بیشتر باشه بعد کش بندازی که جمع شه و چین بخوره

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای