2777
2789
عنوان

بیاین بروبچ😎

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 67 پست
منم ۲۰ سالمه اهل خلخال...ساکن یزد😖 تو اقدامم اره دا

جووون😍😍عاشقتم ک

منم اره دا😃

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
بقچه خوب شداومدی توام یکی از اونایی بودی ک دوس داشتم بدونم چندسالته😍😍😍 انشالله ک خوشبخت باشین کن ...

مرسی گلم انشالا شماهم خوشبخت باشی  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

21 سالمه اصالتا شهرکردی و ساکن شهرکرد دوسال نیم ازدواج کردم بچه هم ندارم 

😍😘😘

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
جووون😍😍عاشقتم ک منم اره دا😃

قورووووبووونت 😁😁😁😁 خب دا

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مریم هستم 21ساله از کرمانشاه  مجردم

خوشبختم عزیزم😍😘

اسرا هستم ۲۷ ساله..قم ی مدت هم اهواز و سوریه و عراق😐😐😐😐😍۶ ساله ازدواج کردم با دوتا بچه

نه اقدام نیستم مگه خلم باز باردار شم😁😁😁😁😁

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
اسیه اصالتا سیستانی  ۴ساله ازدباج کردم ی پسر ۱۳ماهه و ساکن اصفهان

عزیزم خوشبختم ازآشناییت😍😘

اسرا هستم ۲۷ ساله..قم ی مدت هم اهواز و سوریه و عراق😐😐😐😐😍۶ ساله ازدواج کردم با دوتا بچه نه اقدا ...

عاشق علتت شدم 🤣

خدابرات نگه داره کوچولوهاتو عزیزم😍

نمیدونم چرا ازت خیلی خوشم میاد😁😁

جوجه منو نمیشناسی 😅😅😅😅😅

میشناختم ن انقد کامل🤣🤣

عاشق علتت شدم 🤣 خدابرات نگه داره کوچولوهاتو عزیزم😍 نمیدونم چرا ازت خیلی خوشم میاد😁😁

وییییییییی ذوق مرگ شدم 😂😂😂😂عزیز دل ب دل راه داره😍😍😍😍😍😍

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
یادم رفت بگم فهلا قصد ازدواج ندارم چون فعلا  شیر و سرلاک با طعم موز میخورم...😋😋

هروقت قصدشو داشتی ی اشاره بدی حله😍🤣🤣

وییییییییی ذوق مرگ شدم 😂😂😂😂عزیز دل ب دل راه داره😍😍😍😍😍😍

😃😃اخ قلبم رگ ب رگ شد😁😍😍😍