2777
2789
عنوان

پولیپ رحم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 39090 بازدید | 79 پست
تازه بهم گفت این پولیپ دهانه رحم خیلی بزرگ شده تعجب کرد

عزیزم شرمنده انقدسوال میکنم هزینه چقد گرفت ازتون ؟

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
بهم نگفت چقدره همون موقع فرستاد آزمایشگاه پاتوبیولوژی  خداروشکر چیز خاصی نبود  دکترش تهرا ...

واس من تودیواره قدامی رحمه نمیدونم سرپایی حل میشه یانه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرمنده انقدسوال میکنم هزینه چقد گرفت ازتون ؟

پنجاه تومن ویزیتشه 

صدوهفتاد گرفت که برداشت

نمونه رو اونجا ندادم ازمایشگاه خودم بردم بلوار کشاورز ازمایشگاه نور  بیمارستان ازمایش رو میگفت دویست و پنجاه اونوقت این ازمایشگاه پنجاه تومن گرفت

توی رحم رو بهت میگم اول اون دارو گیاهی که گفتم بگیر انجام بده اگه حل نشد برو عمل  عملشم چیز خا ...

مرسی ازراهنمایی هات 😍😍😍😍

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
توی رحم رو بهت میگم اول اون دارو گیاهی که گفتم بگیر انجام بده اگه حل نشد برو عمل  عملشم چیز خا ...

سلام عزیزم. ببخشید میشه به سوالای منم جواب بدی ایشالا هرچی میخوای خدا بهت بده. من یک سال و نیمه اقدامم حدودا ۷ ماهه متوجه شدم پولیپ دارم اندازه ش ۱۳ میله داخل رحمم هست. دکترم تا شهریور بهم وقت داد اگه باردار نشدم عمل کنم. این داروی گیاهی که میگین چی هست؟؟ موادش چیه؟ از کجا باید تهیه کنم؟

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
سلام عزیزم. ببخشید میشه به سوالای منم جواب بدی ایشالا هرچی میخوای خدا بهت بده. من یک سال و نیمه اقدا ...

سلام عزیزم داروی اذخر ایت الله تبریزیان چند نوع گیاه باهم قاطیه توی یه قوطی 

فکر کنم هر قوطی هشت هزار تومن 

توی نت سرچ کن میاره شش هفت تا بخر روزی یه قوطی بریز توی قابلمه متوسط پر اب کن بیست دقیقه بجوشه بعد بریز توی لگن نمک دریا هم اضافه کن نیم ساعت بشین توش

سلام عزیزم داروی اذخر ایت الله تبریزیان چند نوع گیاه باهم قاطیه توی یه قوطی  فکر کنم هر قوطی ه ...

مرسی عزیزم که جواب دادی خیلی لطف کردی. فقط از روز چندم پریود باید این کارو انجام بدم؟؟ فقط همین ۵ یا ۶ روز کافیه؟

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
مرسی عزیزم که جواب دادی خیلی لطف کردی. فقط از روز چندم پریود باید این کارو انجام بدم؟؟ فقط همین ۵ یا ...

بعد از پریودی انجام بده 

بعد برو سونو اگر حل شده بود داروی امادگی رحم رو هم از همون سایت بخر استفاده کن ان شالله باردار میشی

عزیزم شما با وجود پولیپ باردار شدید یا عمل کردید

عزیز من عمل نکردم وقتی واس درآوردن رفتم دکتر گف احتمالا خطای سونو بوده من چیزی نمیبینم اگه هم میدیدم بهش دست نمیزدم چون اندازه عدس بوده 

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
عزیز من عمل نکردم وقتی واس درآوردن رفتم دکتر گف احتمالا خطای سونو بوده من چیزی نمیبینم اگه هم میدیدم ...

عزیزم ممنونم که جوابمو دادید از خدا میخوام به حق این شب عزیز که شب مبعث هست به سلامتی پسری نازت رو بغل بگیری❤️

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
عزیزم ممنونم که جوابمو دادید از خدا میخوام به حق این شب عزیز که شب مبعث هست به سلامتی پسری نازت رو ب ...

مرسی عزیزم البته توراهی من دختره انشاا...کلی اتفاق خوب برات رقم بخوره

🧸🧸🧸🧸🧸🧸