2777
2789
عنوان

مشورت بدین🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله

وارد سایت تامین اجتماعی بشین یه سری کد میخاد شماره بیمه و کد ملی و اینا ک رو دفترچه بیمه همسرتون صفحه اول نوشته اونارو وارد کنید توی قسمت فیش حقوقی بشین اونجا میاد

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

بگین حسابی که واسشون حقوق میریزن باهاتون مشترک کنه تا شما بدونین چجوری خرج کنین و پس اندازم داشته باشین خیلی هم با ملایمت و دوستانه بگین کاری نکنین گارد بگیرن

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

اگه فضولی نباشه شغل شوهرت چیه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
چرا همتون همینو میگین؟ من نباید بدونم شوهرم چقد حقوق میگیره؟

عزیز یه سری مسایل یه کم خصوصی معمولا مردا یه مقدار پس انداز دارن همین که واست خرج میکنه وکاستی نمیذاره بنظرم کفایت میکنه من شوهرم فیششم خونه میاره اما بعضی وقتا حتی نگاهم نمیکنم 

خدایا نظری شاید بشود فرجی

معمولا یکم ذخیره میکنند که به بی پولی نخورن و اگه همونو هم در نهایت درست خرج کنند عیبی نداره که .

بی پولی مطلق مطمئننا برای مرد دردناک تره.

جمع میکنند بعد یهو همونو باهاش خرید بزرگ میکنن .

اگه از جمله مردایی نیس که خرج ناروا و بذل و بخشش نمیکنه پس پیگیر نشو ، خودش باز میاد بهت میگه .

همه اینا مشروط به اینه که بهش اعتماد داشته باشیا وگرنه حتما بپرس ، هرچند بنظر من اتومات مسائل مادی باید کامل روشن باشه ولی خوب بعضیا دوس دارن ی حساب مخفی داشته باشن دیگه برای سورپرایز خانواده ، هرچند من خودم خوشم نمیاد اصلا این سورپرایزا رو 

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد
وارد سایت تامین اجتماعی بشین یه سری کد میخاد شماره بیمه و کد ملی و اینا ک رو دفترچه بیمه همسرتون صفح ...

ببین شماره مستمری نمیفهمم چیه.تو برگه اول دفترچشم نگاه میکنم همچسن چیزی نمیبینم. و اینکه سایت فیش حقوقی باز نمیشه.چکارکنم؟