2777
2789
عنوان

یعنی ‌کلید رو واسه چی برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 53 پست
چرا خب اینکارو میکنه ؟

نمیدونم سادیسم  چند دفعه کلیدمو برداشت و در م روم باز نکرد نیم ساعت دم در نگهم داشت یا یه دفعه نون خریدم نونو از دستم گرفتم با خنده دستشو محکم زد تخت سینه ام یعنی تو نیا طوری که بچه ها نفهمیدن ولی من خودم قشنگ متوجه شدم اصلا موذی گری    خدا لعنتشون کنه خیلی کشیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان نداره میگه هر چی من گفتم همونه تو اختیاری نداری

من برای خودم یه کلید درست گردم اون نمیدونه به دفعه منو دخترم زودتر از اونا رسیدیم خونه با هم بودیم رفتیم بالا با کلید خودم درو باز کردم اومد بالا گفت درو چطوری باز کردی!!!؟؟؟ منم بخاطر بچه هام 😣گفتم   به در گفتم اجی مجی لاترجی در باز شد    با خنده تمومش کردم ولی فهمید من یه کلید دارم

من برای خودم یه کلید درست گردم اون نمیدونه به دفعه منو دخترم زودتر از اونا رسیدیم خونه با هم بودیم ر ...

اصلا باید کلیدداشته باشی

مگه شوهرت همش خونه ست که دروبرات باز کنه 

وای ازین چیزای عجیب وغریب میشنوم دیونه میشم

چجوری همچین مرد خود خواه وبیفکری رو تحمل میکنی آخه 

عیییییی من انقد بدم میاد کسی با نامزدش بره تو خونم کثیف کاری بکنن😷😷😷😷

مشکل منم اینه.ب من چه مکان ندارن.خودشونو تو خانواده شوهرم لوس میکنن پیش هم نمیشینن بعد میان کثافتکاری خونه من

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
اصلا باید کلیدداشته باشی  مگه شوهرت همش خونه ست که دروبرات باز کنه  وای ازین چیزای عجیب ...

کلید دارم خب.کلید و از کیفم برداشته.اصلا نمیدونم کی برداشت

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید