بجها من پریشب با مامانم اینا بیرون بودم .شوهرم از راه کار رفت با دوستاش ماهیگیری .بعد من با خانوادم اومدم ی جیزی خونه برداشتم و رفتم خونه.دیروز باش بحثم شد ماهم خونه مامانم بودیم اونجا گفت من برم دا وهدت بیارم و دونه بخرم واسه قناری.از خونه مامانم که برگشتیم هر چی گشتم کلیدم تو کیفم نبود .ب همه گفتم همه جا بگردن دنبالش.پیدا نشد.شوهرمم میگفت دست من نیست الان ب شوهرم میگم کلید بده میگه کلیدت زیر مبله.بنظرتون با اینکه کلید داشته کلید منو میخواسته چکار
نمیدونم سادیسم چند دفعه کلیدمو برداشت و در م روم باز نکرد نیم ساعت دم در نگهم داشت یا یه دفعه نون خریدم نونو از دستم گرفتم با خنده دستشو محکم زد تخت سینه ام یعنی تو نیا طوری که بچه ها نفهمیدن ولی من خودم قشنگ متوجه شدم اصلا موذی گری خدا لعنتشون کنه خیلی کشیدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درمان نداره میگه هر چی من گفتم همونه تو اختیاری نداری
من برای خودم یه کلید درست گردم اون نمیدونه به دفعه منو دخترم زودتر از اونا رسیدیم خونه با هم بودیم رفتیم بالا با کلید خودم درو باز کردم اومد بالا گفت درو چطوری باز کردی!!!؟؟؟ منم بخاطر بچه هام 😣گفتم به در گفتم اجی مجی لاترجی در باز شد با خنده تمومش کردم ولی فهمید من یه کلید دارم