2777
2789
عنوان

تکون خودرن همسرم و زخمی...

2092 بازدید | 105 پست

سلام.شوهرم ی مدتیه توی خواب دستاشو زیاد تکون میده مثلا دستشو میاره بالا چند لحظه نگه میداره و فقط شقیقه  یا گوشه لبش رو میخارونه و دهنش رو ی جوری تکون میده توخواب!!!

بعد دو سریه تو خواب پوست پیشونی خودشو میکنه!!

و یهو ی تکون شدید میخوره مثل کسیکه برق میگیرتش و تاصبح هییی ادامه داره یا توی خواب روزم همینجودیه!!!

یعنی الان دوباره پوست پیشیونیش کنده و روش نمیشه بره سرکار!!! مرخصی گرفت!

ولی جوری گندتش ک حالا حالا ها درس نمیشه

اصلا ی جوریه تو خواب 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدبند ببندین قبل خواب

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

باید بره دکتر

اعصابش خیلی خرابه

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید

واقعا دلم برای همسرانمون می سوزه

شرایط اقتصادی و مشکلات کار و زندگی به همه خیلی فشار میاره

همسر منم چند وقته مدام کابوس میبینه، بیدار میشه و سردردهای شدید می گیره

چون فکرش خیلی درگیره

فشار عصبی هست..‌ شب‌ها قبل خواب براش گل گاوزبون دم کن خیلی کم هم اسطخدوس بریز توش تا با هم دم بکشن و با عسل یا نبات کم بده بخوره. فعلا هم ناخوناش رو کوتاه نگه داره تا زخمی نکنه خودشو‌ سعی کن از خواب بیدارش کنی وقتی اینطوری میشه.

همسر منم اگه فشار کاریش زیاد بشه تو خواب سخت نفس میکشه، بیدارش میکنم ی کم آب بهش میدم. یا همسر دوستم پرش پا داشت تو خواب، ی پاش هی تکون میخورد تو خواب...

با روغن رازیانه، یا هر روغن گیاهی دیگه‌ای پیشونیش، پشت گوش‌هاش، گردن و سرشونه‌هاش رو ماساژ بده.

با اینا انشاالله خوب میشه اگر نشد برین دکتر.

حتما حتما بره دکتر

خیلی عذر میخوام قصد بی احترامی ندارم ولی اگه من بودم میترسیدم پیش همسرم بخوابم الان هم که گفتید واقعا متأثر شدم😔

ان شــاءالله که بلا ازشون دور باشه ولی واقعا اینجوری اذیت میشه حتما ببرش پیش یه دکتر خوب

بعد شما که شب بلند میشی شوهرت را بیدار کن یه لیوان اب بده دستش شاید اروم تر بشه

قرصي چيزي مصرف نميكنه عوارض اون باشه؟؟؟

ن اصلا

۳و۴ ماهه اینجوریه شایدم بیشتر

فقط الان شدید تر شده

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
حتما حتما بره دکتر خیلی عذر میخوام قصد بی احترامی ندارم ولی اگه من بودم میترسیدم پیش همسرم بخوابم ا ...

اخه زیاد اینجوری میشه

دکتر چی باید بره

الان خودشم ترسیده بخدا

میگه چرا اینجوری ام

من هرچی میگفتم باور نمیکرد الان ک دو بار زخمی شده باور کرد حرفامو

فشار عصبی هست..‌ شب‌ها قبل خواب براش گل گاوزبون دم کن خیلی کم هم اسطخدوس بریز توش تا با هم دم بکشن و ...

دکتر چی ببرمش؟

ممنون از راهنماییت عزیزم

اخه تعداد دفعاتش زیاده نمیشه بیدارش کرد

من الان اینجوری چنگ زده خودش اصلا نفهمیدم

خودش میگه از۴صبح از شدت سوزش بیدار شدم و دیدم اینجوری شده هی گریه کردم گفتم الان جواب مردم چی بدم

بگم چی شده؟

راهی برای درمان سریع زخم بلد نیستین؟