2777
2789
عنوان

اگه بهت بگن.....😨😨🤔🤔🤔🤔😨

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 46 پست
وای عزیز دلم فدای تووووو مهربون قشنگم 💓💓💓💓💓

خدانکنه خوشگلممممم😍😍😍😍😚😚😚😚

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نروووو اوفت میکنه😓😂😂

وای نمیذارم 😒💔باور کن ملانیام کمکم میکنه😆😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😍😍😍😘😘😘 خیلی ساکتی عشقم چقدر عوض شدی 😍😍😍😙😙

فدات شم یه مدته کارم خیلی زیاد شده😔😔😔حسابی خسته میشم

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
عزیزم 😍😍😍 خسته نباشی گلی 😍😍 همچنان دوست دارم 😍😍😙😙😙❤❤

عاشقتم که😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

فردا صب کلاس دارم الان جای خواب مثل شاطر پست میذارم😆😄😄

عاشقتم که😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘 فردا صب کلاس دارم الان جای خواب مثل شاطر پست میذارم😆😄😄

ای جان😍😍منم 😍😍

بدو برو لالا 😙😙😙❤

هر بار میبنمت خوشحال میشم 

مراقب خودت باش 🌹🌹❤🌹🌹

میدونم بری  برنمیگردی اونجا پیش ترامپ وخانم بچه هامیمونید

خوش میگذره قشنگم شایدم موندم 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ای جان😍😍منم 😍😍 بدو برو لالا 😙😙😙❤ هر بار میبنمت خوشحال میشم  مراقب خودت باش 🌹🌹❤🌹🌹

فدایی داری.خداییش کاملا دوطرفس.من ازت انرژی مثبت میگیرم همیشه.شبت بخیر خوشگلم